- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linda1
aktív tag
Szia. Én Gearbestről rendeltem kínai raktárból, mert eu-s raktárakban már nem volt elérhető. Erre Németországból küldték, nagyon meglepődtem rajta, priority-vel 140$ volt, és 2 hét alatt ért Romániába.
Fiam első mondata mikor kézbe vette az volt, hogy "sz@r". Egy 4 éves Lenovoja volt előtte a3500-s, annak gyönyörű színei vannak, meg most is megy, csak kinőtte a tárhelyet. Chuwinak sárgásak a színei, és veszíti el a térerőt, míg az előzővel nem voltak ilyen problémái,viszont nagyobb tárhelyes. Nekem annyira nem tetszik. -
-
aua
tag
Sziasztok,
Chuwi Hi9 Pro 4G lett végül a befutó.
(Huawei M3 és a Xiaomi Mi Pad 4 is sokkal drágább, ráadásul MIUI helyett szimpatikusabb a stock Android.)
...de geekbuying.com (150 USD) lengyel raktárában épp nincs, a gearbest.com (140 USD) Kínából 15-25 munkanap...
Tudtok esetleg más Chuwi Hi9 Pro 4G beszerzési forrást hasonló áron, pár napon belüli szállítással?
Köszönöm előre is. -
Kront
tag
ugyan ez volt a problémám közel egy évvel ezelőtt. nekem Galaxy Tab S2 VE 8.0 lett a megoldás. tökéletesen bevált és a +1" ellenére is kényelmesen tartható egy kézben. futott még a TAB 4 (azóta van plus), a MediaPad M3 és a Zenpad 3 8". a nexus 7 kijelzője után mindhárom erős visszalépésnek tűnt, más tekintetben viszont azok is tetszettek.
10"-ban valamivel nagyobb a választék, de az már számomra (tabletben) használhatatlan méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Nintendo Switch 2
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest