Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
válasz
prokxy
üzenetére
"Mi a vélemény általában a Concorde tabletekről?"
Általában az a véleményem, hogy elkerülöm jó messzire őket, másoknak pedig csak azt mondom, hogy legyetek óvatosak.
Konkrétan:
1) Concorde One-om: http://prohardver.hu/tema/concorde_tab_one_tapasztalatok_es_minden/friss.html
2) Másik concorde-om: Speed, 2x kellett visszavinnem 3 napon belül, harmadszorra kaptam működőképeset. Ha a pénzemet visszakaptam volna, nem próbálkoztam volna ennyit...Előtte meg Myaudio volt, hát annak pedig a szoftvere volt olyan szinten gyenge, hogy a google play sem futott rajta normálisan, az alapból futó appok közt meg volt pár (szó szerint) kínai. Kissé ferde szemmel néztem rá. Kijelző háttérvilágítása vibrált, mint egy régi crt monitor... A Concorde-nál megvan a support látszata, de ha probléma van vele, akkor kiderül, hogy egy kutya mind, lásd a CC One történetemet.
Nekem a tanulság sajnos az, hogy meg kell venni a nagyobb gyártóktól, még ha drágább is. Már ha gondos mérlegelés után arra jut az ember, hogy valóban szüksége van tabletre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX