- Egérpad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Vagy playen, vagy rendszerfrissites reszekent. Mas opcio nincs.
Ha ez gyarilag elore raktott sami kliens, akkor rendszerfrissites resze valoszinuleg, es siman elofordul hogy nem resze az android verziougro frissitesnek. Valahol a menuben kellene elmenni a beallitasok, rendszer, frissitesek reszbe korulnezni.
Persze azert a play aruhazban is meg lehet nezni a sajat alkalmazasoknal, hatha ott van.(#73833) Soma01
Sajna 10" meretben csak 1 fajta Huawei van ami szoba johet
Huawei Mediapad M3 10 Lite LTE
A sajnos arra vonatkozik, hogy ezt csak "space grey" szinben aruljak. Egyebkent ok, 3 giga ram, 32 hattertar.
Meg egy sajnos van, ertelmes boltokban most 105 ezres az ara, emi egy bolhalepesnyivel nagyobb, mint a kereted. De talan belefer, vagy lehet varni akciot, ha nem olyan surgos a vetel. -
cidalain
veterán
Ha ugy nem, akkor a manualis modon.
Ha metest lehet valasztani kezzel, akkor mentsd microSD-re es a kartyat at a masik gepbe, onnan megnyit, mejd elmenteni arra a gepre.Ha ez nem megy akkor meg kell keresni a menteseket es atmasolni. Ez az adott app "adatok" reszeben van. Ennek a helye nagy valoszinuseg szerint a fajlkezeloben a Tárhely/Andrid/Data/a jatek mappaja (a tarhely lehet microSD-n is vagy belso tarhelyen, ezt te tudod. A datan belul olyan hulye mappak vannak pl hogy com.halfbrick.fruitninjafree
-
HyoRemix
csendes tag
Én most vettem új tabot, és ugyan ez volt. Szerencsére az összes játék, amivel játszom, ha kap netet, akkor automatikusan ment a felhőbe! Szóval nálam, ahogy beléptem ugyan azzal a google accal, megnyitottam a játékot, pár pillanat után bedobta, hogy van mentés, és betölthetem
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Egérpad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő