- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
vilmoskorte1 #31224 üzenetére
Ilyen a magyar piacon nincs forgalomba. Kínait lehet venni Atom processzorral, de vicc áron, illetve azok is inkább Windows 7-et futtatnak.
Egyébként szerintem Ubuntu roham nem is nagyon bárható még egy évig, várhatóan 2014 elején mutatják be a touch felületre optimalizált Ubuntu-t.(#31225) nyirog: Egy nap alatt maximum első benyomásokról írhatsz...
-
Drótszamár
őstag
válasz
vilmoskorte1 #8634 üzenetére
Szia!
Próbáld ki ezt, hátha segít: http://www.slatedroid.com/topic/25404-market-fix-doesnt-work-any-more-need-help/
Rootolni kell előtte, és szerintem csinálj backupot az eredeti beállításokról, ha gáz van vissza tudd tenni.
Nekem működött, bár nem pontosan ez volt a probléma. Nálam marketben nem látszódtak az alkalmazások, csak pár kínai gagyi. (Wits A81E+ kínai tablet)
Ja és még egy ilyet is kellett csinálni, hogy megjavuljon: http://www.youtube.com/watch?v=r2YcJdxJ24U (rége ez is elég volt, de az átírás előtt ez már nem működött)
-
tjb007
nagyúr
válasz
vilmoskorte1 #8658 üzenetére
Beállítások (Settings)-> Adatvédelem (Privacy) és itt kell a Gyári beállítások visszaállítására (Factory data reset) menni.
-
ciry
őstag
válasz
vilmoskorte1 #7771 üzenetére
Nekem is ilyenem, van engem is erdekelne a valasz.2.1 volt elotte rajta, ott elegge zsir volt a market,ahhoz kepest ez full ratyi.Amugy 2.2.1 alkalmas valamifele ertelmes kommunikacios programra(pl.skype)vagy a 2.1-hez hasonloan felejtos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest