-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppim
csendes tag
válasz
imiadmin #45844 üzenetére
Ezeket a beex-es firmwareket , hogya lehet feltenni?
"Fevettem a kapcsolatot a Beexmobile-al... innen letölthetőek a Beex firmware-k:
Az alábbi linkre kattintva tudja elérni a BEEX készülékekhez tartozó firmware és driver csomagokat.
https://drive.google.com/folderview?id=0B67dE2rYFvS4dGM4ZVkxTnE5SUk&usp=sharing
Amennyiben rákattint a kívánt firmware ikonjára, a következő hibaüzenetet kaphatja: "Sorry an error has occurred, retrying", de a képernyő jobb alsó sarkában lévő kis nyíl ikonnal le tudja tölteni a fájlt.
Sok sikert..." -
mexel
veterán
válasz
imiadmin #45844 üzenetére
Pont Beex rom-ot keresgéltem, jó hogy írtál, megörültem. A baj viszont az, hogy pont az nincs közte amit keresek: Beex S1 B típushoz való rom. Ha jól tudom az S1-ben más proci van, gondolom az S1 rom nem jó az S1 B-hez. ( nemm beex-re lenne, hanem egy kínai gagyira, ami egy az egyben megegyezik a beex S1 B-vel)
Az S1 B-hez nem tud valaki firmware-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest