Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
válasz
snooze
üzenetére
Ennyi pénzért nem tíz évre terveztem vele...elég 3-4 év, addigra az akksi lesz kuka. Egyébként böngészni, filmet nézni, ímélezni, egyszerűbb játékokra még sokáig elég lesz. Így 50 felett már nem fogok genshinezni és nem gyűjtöm a felelsleges appokat százszámra. Dex-et nem tud, így oda nem kell sok memó, tárhelynek meg ott a memókártya. De választható belőle a dupla memós/tárhelyes verza is.
Komolyabb játékra meg nem ez való, ott mélyebb zseb kell. Én az igényeimhez vettem a gépet nem mások megítélése alapján. A Tab S9 FE meg ment a fiamnak, nekem az túl nagy volt.
Tulajdonképp egy még épp hordozható méretű mobiltelefon de sokkal olcsóbban
-
cidalain
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Persze hogy bírja átlagos felhasználás mellett!
Nem tudom elégszer mondani, hogy nem kell túlmisztifikálni a ram mennyiséget. Felét elviszi a rendszer, 2 GB szabad bőven elég 2-3 progi háttérben futtatásához, és egy normális böngésző 3-4 laphoz. És ezt most is röhögve viszi, és 3 év múlva is tudni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android felhasználók OFF topikja
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Vonzó Realme mutatkozott be
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX