Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3 #86604 üzenetére
Ha ilyen sokáig használtad az Airt, akkor hosszú távra tervezel. Szerintem a több jobb elvet kövesd az időtállóság kedvéért: gyorsabb proci, több ram.
A Pad 5 ebből a szempontból jó választás lehet -én imádom-, ha együtt tudsz élni a jack és gps hiányával. A hang és a kép szuper, proci az említett felhasználásra overkill.
A Samu A7 sorozata nem rossz a kívánalmaidhoz, de ha kicsit is többet szeretnél, elvérzik. -
Jarod1
veterán
válasz
Macisajt3 #86604 üzenetére
Pár hete én is így voltam, ezerféle gyártó, ezerféle méret..
A Huawei-n nem lesznek Googles appok, bár ha harapott almás voltál ez akkor nem jelent gondot..Amit javaslok menj be egy Média Márkba, vagy emagban ahol vannak kiállított darabok, így kézzelfoghatóan
meglátod melyik jó neked. méret súly rendszer...aztán megrendelheted akárhonnan is.
én amúgy nagynak találtam 10 colost szóval 8,7 Es SAmu tab A7 lett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest