-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#48231525 #8441 üzenetére
Két oka van:
- mikor megírtam a cikket, még habokban nem volt egyik sem a szolgáltatónál, hogy mikor is lesz
- direkt azokat válogattam, amelyek megvásárolhatók kiskereskedelemben és nem csak szolgáltatónál van, mivel az emberek többsége nem feltétlenül venne előfizetést is.De ha úgy nézzük, nem 7, hanem 100 oldal is lehetett volna az írás, hiszen kibővíthettem volna olyanokkal, mint a kínai eszközök, amelyeket már összefoglalni is nehéz, vagy a PMP méretű 4-6"-os tabletek, esetleg professzionális tabletek, mint a Panasonic ToughBookok. De sajnos nem lehet mindenről írni, szelektálni kell. 100 oldalt még te sem olvasnál végig, de sanszos, hogy nagyon kevesen volnának, akik egyáltalán végig kattintanák az összes oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest