Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
üzenetére
Két oka van:
- mikor megírtam a cikket, még habokban nem volt egyik sem a szolgáltatónál, hogy mikor is lesz
- direkt azokat válogattam, amelyek megvásárolhatók kiskereskedelemben és nem csak szolgáltatónál van, mivel az emberek többsége nem feltétlenül venne előfizetést is.De ha úgy nézzük, nem 7, hanem 100 oldal is lehetett volna az írás, hiszen kibővíthettem volna olyanokkal, mint a kínai eszközök, amelyeket már összefoglalni is nehéz, vagy a PMP méretű 4-6"-os tabletek, esetleg professzionális tabletek, mint a Panasonic ToughBookok. De sajnos nem lehet mindenről írni, szelektálni kell. 100 oldalt még te sem olvasnál végig, de sanszos, hogy nagyon kevesen volnának, akik egyáltalán végig kattintanák az összes oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX