Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
gusthy
üzenetére
+ rothfb: Köszi a gyors választ. Az a baj, hogy anyám ismerősének lesz, így azt nem mondhatom, hogy csak a keret duplájáért veszek tabletet. Plusz 1GB memóriáért meg nem mernék neki 6 éves tabletet venni (40k körül hirtelen a Sony Tab Z3-at találtam).
Mindenesetre végül én is elriadtam a Huawei-től a GMS hiánya miatt, mert a Youtube nem tudom mennyivel erőforrás igényesebb böngészőből felkeresve és arra sem akarom kényszeríteni, hogy folyton engem vagy valami más ismerőst kelljen keresgélnie új APK telepítésért. Így végül egy bontott dobozos(?) Lenovo M10 lesz az alzáról, ami még sikítva belefért a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX