-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
gusthy #82568 üzenetére
+ rothfb: Köszi a gyors választ. Az a baj, hogy anyám ismerősének lesz, így azt nem mondhatom, hogy csak a keret duplájáért veszek tabletet. Plusz 1GB memóriáért meg nem mernék neki 6 éves tabletet venni (40k körül hirtelen a Sony Tab Z3-at találtam).
Mindenesetre végül én is elriadtam a Huawei-től a GMS hiánya miatt, mert a Youtube nem tudom mennyivel erőforrás igényesebb böngészőből felkeresve és arra sem akarom kényszeríteni, hogy folyton engem vagy valami más ismerőst kelljen keresgélnie új APK telepítésért. Így végül egy bontott dobozos(?) Lenovo M10 lesz az alzáról, ami még sikítva belefért a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Peugeot, Citroën topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest