-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
rothfb #82055 üzenetére
Az nem a legjobb választás szerintem. Legalábbis ár-érték arányban, mert én ezt most 90-ért látom a legolcsóbban. 70 körül lenne reális szerintem ez a tablet. Ezzel szemben a Huawei T5 LTE verzióját már 68-ért megkapod, és összességében szerintem jobb a Lenovo P10-nél, és ugye 22 ezressel olcsóbb.
Huaweiben a soc szerintem kicsit jobb mint a Snapi 450, a Huawei tudja a dual band wifit is, Lenovo meg csak a 2.4 GHz-et. Oké az akku a Lenovoban nagyobb, és abban 4 GB ram van. De e kettő dolog, és amiben meg gyengébb, mint a huawei abszolút nem ér plusz 22 ezer forintot, ha meg nem akciós akkor meg 100 fölött van, annyit pláne nem ér. Nagyon túl van árazva, na ez a lényeg. Ettől még meg lehet venni, csak az a pénz nem túl optimális elkötése lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest