Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Az nem a legjobb választás szerintem. Legalábbis ár-érték arányban, mert én ezt most 90-ért látom a legolcsóbban. 70 körül lenne reális szerintem ez a tablet. Ezzel szemben a Huawei T5 LTE verzióját már 68-ért megkapod, és összességében szerintem jobb a Lenovo P10-nél, és ugye 22 ezressel olcsóbb.
Huaweiben a soc szerintem kicsit jobb mint a Snapi 450, a Huawei tudja a dual band wifit is, Lenovo meg csak a 2.4 GHz-et. Oké az akku a Lenovoban nagyobb, és abban 4 GB ram van. De e kettő dolog, és amiben meg gyengébb, mint a huawei abszolút nem ér plusz 22 ezer forintot, ha meg nem akciós akkor meg 100 fölött van, annyit pláne nem ér. Nagyon túl van árazva, na ez a lényeg. Ettől még meg lehet venni, csak az a pénz nem túl optimális elkötése lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX