-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
tuki2200 #79179 üzenetére
Nem, csak akartam.
Kölcsön kaptam egyet egy hét erejéig, hogy kipróbáljam, és nem volt rossz, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy sok minden a Windows-hoz köt, illetve az egér elengedhetetlen számomra.(#79180) Dr.NX: Úgy fogalmaznék, hogy egy lehetőséget kerestem a memória bővítésre.
Természetesen nem szeretnék kókányolni, főleg egy zsír új gépnél, csak félek tőle, hogy kevés lesz.
De kipróbálom, és meglátjuk, hátha olyan optimalizált programok vannak már, amikkel nem lesz gond a kevés ram.
De pl. a firefoxban megnyitok 6 lapot, és 1GB-ot egyből lefoglal.
A Thunderbird is 4-500Mb-ot foglal (ezt lehet valahogy csökkenteni, mert soknak tartom)Szóval hamar elkopik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest