Hirdetés
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
válasz
nextman
üzenetére
Igen, miután megvettem az SD kártyát, és nem települt rá semmi, elkezdtem a netet böngészni, és kiderült, hogy nem is fogom tudni erre használni.
Pedig, hogy reklámozzák, hogy ennyivel meg ennyivel bővíthető a tárhely, de minek?! Azért ez is egy nagy átb@..ás, legalábbis az olyanokkal szemben, mint én, akik nem értenek hozzá.Akkor megpróbálom megint a beállításokat, de marhára nem logikus, úgy, mint a PC-n. A belső tárhely ugye osztott, ahogy leírtam, ennek ellenére mindkét helynek ugyanaz a neve. Ha rámegyek egy alkalmazásra, és még fel is ajánlja a lehetőséget, hogy átmásoljam (mert nem mindig), akkor is az van írva, hogy átmásol ide: Belső tárhely. Na de melyikre? Eszem megáll. Nem akarom a programozókat bántani, de valaki ezt "lektorálta" egyáltalán? Jó, hogy nem egy felsőkategória, de azért szerintem a fájlkezelés egy alapvető művelet lenne. Na megyek kísérletezni, fogom a jó öreg papírt és ceruzát, és megpróbálom felvázolni, mi hol lehet. Jó kis időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Temu
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pedig, hogy reklámozzák, hogy ennyivel meg ennyivel bővíthető a tárhely, de minek?! Azért ez is egy nagy átb@..ás, legalábbis az olyanokkal szemben, mint én, akik nem értenek hozzá.
Dr.NX