Hirdetés
- 

PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rollins
őstag
válasz

Neil Watts

üzenetére
						Sony Xperia Z2 -t nézted? A legújabb Z4 nagyon drága.
Csak tipp, nem személyes tapasztalat
Nexus 9 kicsit kisebb, sebességgel meg vannak elégedve, viszont szerelési hibák néha előfordulnak.
Amit eddig írtak fórumban, -úgy tűnik számomra,- szinte csak a Sony gépek azok, amik nem köhécselnek.
Én nagyon vártam a kisebb samsung galaxy s2 tabot, nem mintha rossz lenne, de nem a legjobb , legerősebb soc kerül bele. Nekem úgy tűnik nem igazán akarnak túl sok csúcslapkával szerelt androidos táblagépekkel elkápráztatni minket tél előtt. Talán exynos 7420 valamikor. Ehhez képest a telefonok hamarabb jönnek szvsz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával

- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
 - 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
 - ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX