-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Kamera nem mérce egy tabnál, a 160k-s Samu Tab S-emen is ratyi a kép, ha nem kint fotózok vele.
7 v. 8 col?Lenovo IdeaTab A7 (7", 1280x800 px)
Alcor (több fajta van belőle 7", 1024x768 px, 35k-ig több fajtát találsz valamiben van gps, valamelyikben nincs, valamelyik még 3g-s is és asszem még 8"-is van eddig az árig)
Na meg a két WayteQ amit írtam, meg az Op3n Dott tabA két WayteQ-nek tuti van itt fóruma és elég jó vételek, Alcor-oknak nem mindnek van és nem is mind ajánlott kategória, Op3n Dott-nak is van fóruma oda is beolvashatsz (ehez meg a WayteQ-hez asszem van tárhelynövelő okosság is itt fent, Op3ndott-nak tuti (mélyvíz topik)).
A legbiztosabb, hogy ha élőben megtapogatod mind, de sztem a Lenovo-nak jobb a felbontása mint a többinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Milyen házat vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest