-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tjb007 #58272 üzenetére
eddig ezeket nézegettem használtan:
- nexus 7 első-második generációsakat egyaránt, de az asus termékekkel nincs jó tapasztalatom, és az első gen.-re panaszkodtak is sokan ha jól tudom, esetleg akinek van saját, tapasztalat érdekelne
- kindle fire hd: tudtommal ezekre is van cm, de nem tudom mennyire megbízható cuccok, és mivel gyárilag "kiherélt" android fut rajtuk, félek, hogy a cm is hektikusan fog működni, de ne legyen igazam
- galaxy tab 2 sorozat: no ezek tudtommal 2 magosak, és nem tudom egy ilyen hardveren mennyire döcög el a cm11, ami amúgy van rá asszem.
kb. ennyi... -
westcoastog
veterán
válasz
tjb007 #58272 üzenetére
Nofrills cpu állítgatós dologgal az idle órajelet 370mhz-renállítottam, meg az energiagazdálkodást interactivera tettem, performance-on is volt már, eddig full energiatakarékosban ment root előtt is, addig akadt az egész, sebesség jó, csak ez merülés, de azt hiszem már root előtt is ezt csinálta, használtan vettem pár napja.
Akksit újra lehet kalibrálni? Tettem fel appot ami törli a battery statot, de ugyanugy merül.
Esetleg egy csontra merítés, feltöltés, akk kalibrálás progival?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Medence topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest