Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sitotomi

tag

válasz taip #55449 üzenetére

Hát érdekesek az árazások, de nekem pl. a tartozékok lényegében feleslegesek, lévén van egy G2-m... és akkor igazából minek fizessek a fülesért meg a töltőért mikor nem kell? Bár gondolom az árkülönbözetnek csak kis hányadát teszi ki a garanciához képest, tehát a garancia teljesen jogos felvetés azért a plusz 10-15k-ért.

Csak azért vagyok bátrabb a garival, mert még sosem ütöttem meg a bokámat. Vigyázok a dolgokra, nem terhelem "halálba" az eszközöket és szerencsére még a típushibák is elkerültek. kopp kopp

Egyébként az edigitallal azért nem számoltam, mert nem akarok fehéret.

Illetve még olyan gondolat jár a fejemben, hogy a Gpad 10.1 is nagyon bejön, az a 8000mah aksi elég nagy vonzerővel bír, de nem tudom, kompenzálja-e a gyengébb hardvert és kijelzőt. (film, net, olvasás)

+ Kövi év elején jön ki talán újabb LG tab, akkor gondolom ezeknek az ára megint leesik, így érdemes lehet várni vele... Mondjuk még így is odébb van a vásárlás, mert karácsonyra kellene, és még lehet, hogy karácsonyi akciók is lesznek... viszont, ha mindig halogatom a vételt, eljár majd az idő ezek felett...

Eléggé tanácstalan vagyok, sok a befolyásoló tényező...

• Nataniel

aktív tag

válasz taip #55449 üzenetére

Sajnos a GSM bolt megteheti hogy ekkora ghe...akarom mondani,inkorrekt...
    Sajnos ez van... HA nem tudsz venni, szolisat, vagy boltost,ez a harmadik opció
    Én pl. Z1 compactot szeretnék, itt 86... vagy 91... edigitalban 119...most 114. érezzük a különbséget?

Új hozzászólás Aktív témák