-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sitotomi
tag
Hát érdekesek az árazások, de nekem pl. a tartozékok lényegében feleslegesek, lévén van egy G2-m... és akkor igazából minek fizessek a fülesért meg a töltőért mikor nem kell? Bár gondolom az árkülönbözetnek csak kis hányadát teszi ki a garanciához képest, tehát a garancia teljesen jogos felvetés azért a plusz 10-15k-ért.
Csak azért vagyok bátrabb a garival, mert még sosem ütöttem meg a bokámat. Vigyázok a dolgokra, nem terhelem "halálba" az eszközöket és szerencsére még a típushibák is elkerültek. kopp kopp
Egyébként az edigitallal azért nem számoltam, mert nem akarok fehéret.
Illetve még olyan gondolat jár a fejemben, hogy a Gpad 10.1 is nagyon bejön, az a 8000mah aksi elég nagy vonzerővel bír, de nem tudom, kompenzálja-e a gyengébb hardvert és kijelzőt. (film, net, olvasás)
+ Kövi év elején jön ki talán újabb LG tab, akkor gondolom ezeknek az ára megint leesik, így érdemes lehet várni vele... Mondjuk még így is odébb van a vásárlás, mert karácsonyra kellene, és még lehet, hogy karácsonyi akciók is lesznek... viszont, ha mindig halogatom a vételt, eljár majd az idő ezek felett...
Eléggé tanácstalan vagyok, sok a befolyásoló tényező...
-
Nataniel
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest