- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007 #55414 üzenetére
Azt nem írtam - ill. korábban - hogy mivel csak tartalomfogyasztásra kell, semmi komoly, így 60-65k körül van a lélektani határ. Ebben az esetben jöhetne egy komolyabb soc + a nagyobb felbontás. A CUBE pl. ebbe belefér vagy ez az iFIVE is szimpatikus, ezt nem ismertem. Esetleg egy Oppo, amit korábban néztem, bár az 10".
Vagy maradok az 1024/1280 felbontásnál és akkor elég egy RK3188 körüli cucc 8"-on 30k körül. Fentebb említett 4:3-asok vagy akár Wayteq 8Q?
Nagyon átmeneti alternatívát én sem látok. Elég gáz, hogy semmi köztes felbontás.
Vagy 2k vagy 1024x768.És nyilván előbbihez - bár játszani nem akarok - kell a bika hw is.
Sokkal többet pedig nem költenék rá, ha 30-40k-ból is kijön használható cucc... csak ha hosszabb életű is lehet egy újabb, erős soc-cal. -
Tutivesztes
tag
válasz
tjb007 #55414 üzenetére
Bugyuta
Candy Crash, esetleg valami stratégiai, asszony használná, azt hiszem ezek nem támasztanak olyan nagy grafikai igényeket a gép felé, viszont jó lenne egy jó felbontású kijelző, és persze az hogy nem fogjuk egy év múlva lecserélni, 3-5 (tudom hogy sok) évre tervezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Gombászkönyvek egyben
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest