Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
Milka 78
üzenetére
Köszi, a cortex proci ismerős, az atom-ról nem tudom mennyire jó ahhoz képest, mint ami a másik kettőben van (vagyis egyik négymagos, így maradjunk annál, a másik kettőnél melyik a jobb?).
Myaudio-t akkor kerüljük.
30 ezres témában is volt családon belül kérdés, melyik jó, mondtam én megnézném van-e jobb a samsung-nál, mert annak a marketingje azért elég nagy
maradnak a samsung-nál, tehát nem kérdezem meg van-e jobb 30 ezres kategóriában, illetve már írtatok párat, ami nem samsung volt 
Jólvan, akkor wines nem játszik, csak gondoltam megkérdezem, azt hittem ennyire azok nem húzósak, a 14 ezres wines telefonokat is úgy dobja oda az usernek valamelyik mobilcég a reklámjában
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
maradnak a samsung-nál, tehát nem kérdezem meg van-e jobb 30 ezres kategóriában, illetve már írtatok párat, ami nem samsung volt
Dr.NX