-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én általában a szememnek szoktam hinni
Majd eljön az-az idő is egyszer, hogy ezek ki lesznek rakva a boltok pultjára és szabadon próbálgathatod őket. Most azonban kénytelen vagy a teszteknek, a videóknak és a tulajdonosok beszámolóinak hinni. Emiatt és a relatíve magas árszint miatt nem vettem még én sem. Pedig már lassan egy éve tervezem. De most ősszel már biztosan megveszem! Gorillaüveges lesz, 10 colos, vékony és magyar garanciás. Ráadásul mindennek még bele kell férnie a százezer Ft-os magyar lélektani határba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX