Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
tjb007
üzenetére
Szerencsére nagyobb volt az ijedelem, mint a baj. A kijelzőn van egy nagyon kemény fólia, és az repedt meg több helyen. Óvatosan lehúztam a repedésig, és alatta semmi baja a panelnek.
Vagy ha lehúznám ezt a kemény filmet, nem is lehet használni? Mi a szerepe ennek, csak a védelem?Másik kérdés. A földre pottyanás után a fém hátlap lepattant, pontosabban csak meglazult. Ezt vissza pattintottam, jól illeszkedik, de utána ki, és bekapcsolás után nagyon lassú volt. Sokat kellett várni, míg bármit is csinál. Utána megint ki, és bekapcsoltam, és most jónak tűnik.
Lehetett a földre ejtéstől valami olyan baja, hogy belassuljon?monti0222w: Köszi, hogy lemérted. Remélem nem lesz rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX