Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kelzsoca #42065 üzenetére
Mester én meg nem tudom elhinni,hogy azt állítod nem ugyanaz..Hiszen specifikációkban ,kinézetben is az.Nem tudom miért állítod de legyen neked igazad kb 20 emberrel beszéltem és senki nem érti .Nem veszünk össze rajzta természetesen.Aki akarja látja a hszem ami eléggé sokatmondo és levon bizonyos kozekvenciát.Hiába írtam nekik nem válaszóltak telefonba meg azt mondták nem tervezik frissíteni...Főleg.hogy 3 hónap után kidobták az "új"modelt.MIndenesetre ezen túlvagyunk tudom,hogy te közelállsz a céghez ezért nem i várok/vártam tőled konkrét választ..Szóval túlvagyunk a témán köszönöm az eszmecserét tényleg mindenki nézze meg élőben a két tabletet és olvassa el a specifikációkat amit itt leírtam.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest