- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freesia
csendes tag
válasz
tjb007 #38713 üzenetére
laszlohu, belajkl, tjb007, vlevi!
Köszönöm szépen a válaszokat! Az én szívemhez is az Asus áll közelebb, megkönnyebbültem, hogy mások is azt látják jobbnak a terveimhez.
Nem tudom, hogy a 15 méteres wifi hatótáv reális elvárás-e, mert sok helyen olvastam rosszakat, igaz, nem az általam kinézett márkákról. Fogalmam sincs, mennyi a normális.
Wifin át tudom küldeni a képet (és a hangot is) a tv-re? (IP-tv + CRT tv) Pl.: film, játék, netezés,...
A kapacitív stylus-ból elég széles a skála, 300-12600 Ft-ig láttam. Szerinted milyen árban volna reális az Asushoz? Mind ilyen kis bufli végű? Azt hittem, hegyesebb. Semmi lényegi különbséget nem tudtam fölfedezni rajtuk, csupán a súlyukban tértek el egymástól egy kicsit a leírás alapján. Tudnak ezek bármit azon kívül, hogy az ujjamat helyettesítik (és pontosabban céloznak)? Kell bele elem vagy csak egy "bökő" és kész?
Úgy érted, hogy az online játékok akadoznak vagy el sem indulnak vagy az egyik rendesen megy, míg a másik sehogy? Vagy mi a helyzet?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest