-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
fateless #34687 üzenetére
Netezés ~1 óra PH/FB munkaidőben jól elosztva (stikában
), mellette ~1.5 óra film (utazás..). Ez madzagmentesen elvárható szvsz.
Volt egy A13mas gép pár hétig nálam, gyenge teljesítmény mellett gyatra üzemidőt produkált, hosszadalmas töltéssel..kb. csak madzagon lehetett nyugodtan használni, miközben utáltam a kis kijelzőjére hunyorogni :S
Szóval a nagy kijelző/akksi kb. elsődleges szempont, ezért cserébe akár a teljesítményt is hajlandó vagyok feláldozni, már ami a komolyabb 3Dst illeti..ha egyszerűbb játékokkal elboldogul a gép (Angry széria pl.), már jó..asszonypajtásnak, mert én nem játszok, arra komolyabb vasat tartok fent.
Részemről a röccmentes netezés/filmezésben kimerül az igény. Kérdés ugye, ennek megfelel-é a kis Wayteq gép 1GHz/1GBal..mert minden más tekintetben (kijelző, akksi, ár) hozza az elvárásaimat.Külső akkut néztem, de egy jó darab (5000+mAh) árát hozzádobva a Pipó árához már vehetnék hasonló gépet nagyobb akksival is..Cube U19GT pl. De akkor ott tartok, hogy 2x annyit adtam ki, mint amennyit szeretnék, ill. rá tudok szánni. Persze akkor lenne komoly vas meg üzemidő is..de nem mindegy, ~25k vagy ~50.
Ha meg tudom magam győzni, hogy elég a Wayteq teljesítménye, az lesz..
Vagy Icoo D90Pro..+10k, de nem IPS, és RK3066/MP400/8000mAh/4.1JB..
Fene ebbe a sok variánsba, nem könnyítik meg az egyszeri júzer életétKöszi mindenesetre a tippeket, közben én is nézelődök, hátha lesz tutibb ;p
Közben kiesett a D90Pro..0 garival lenne 35k..bármennyire is okés, rizikó :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest