- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Buster17 #32667 üzenetére
Ha a Google Play-en keresztül vettél játékokat, azok a Google-account-odhoz vannak kötve, úgyhogy újra le tudod onnan tölteni (és nem kell őket újra kifizetni).
Ha mondjuk a Gamelofttól vettél játékot, akkor amíg megvan az sms-ben kapott letöltőlink, addig újra le tudod ingyenesen és legálisan tölteni az appot. (Mondjuk ez nem jelent túl sokat, én pl. megszívtam a P1000-em ROM-frissítésével, ugyanis a Gameloft régebbi játékai - Dungeon Hunter HD 1-2. - Gingerbread fölötti Android-verzión már nem futnak.)
A játékmentéseid persze valóban törlődnek, azzal nincs mit kezdeni, ha nem csináltál róluk backupot.
-
Marcika80
tag
válasz
Buster17 #32667 üzenetére
Hali! Nem tudom hogy milyen táblagéped van, de itt egy Teljes full újra telepítés fog kelleni pcn keresztül, már ha megoldható, kel egy program, egy firmware verzió hozzá, és a többi levan írva vagy nem, de ha meg mondod hogy milyen géped van, körbe nézek a neten!
Nekem is volt gondom hasonló, de én akkor azt hittem hogy végleg tacsra vágtam a gépem, mégcsak be sem kapcsolt, sokszori baszakodás után sikerült feléleszteni, aztán csak kiderült, hogy én voltam a bén@.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest