Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
En a myaudiot kezelem fentartassal,voltmtoluk tabletem,na szervizt utolerni maga volt a remalom,az csak hab a tortan hogy a tabletjuk 160 nap alatt kb 60 toltott szervizben,elerni nem lehetett oket,emailre csesztek valaszolni,a vegen nagy nehezen csereutalvany lett es vettem egy galaxy 2 10.1 et ,ez legalabb jo....ja media markt ....de meseltek ott az ugyfelszolgalatosok hogy az 50 nap 1 szervizelesre az se ritka...az overmaxot mint alternativat javasoltam a myaudio helyett. A nevuk valahogy rossz emlekeket ebreszt bennem ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- OEM Philips SoundBar távirányító
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX