Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
"E téren némileg meglep, hogy mennyien a 7"-ost veszik. Személy szerint kevésbé értem, inkább csak az ár vonatkozásának tudom be. Magam sem akartam sokat kiadni egy tabletért."
Nekem a legelső tabletem 10"-os volt. Aztán több 7"-os következett. Most vettem egy 10"-ost megint, de 5 perc után eldöntöttem, hogy eladom és vissza a 7"-oshoz. Nem az ár döntött, hanem a praktikum és kényelem - mert nekem ez kényelmes. Ennyi. Még jó, hogy ennyi félét gyártanak, így mindenki megtalálja a magához illőt.
-
Oldman2
nagyúr
#30470 Zugi
"azonnal eldöntöttem, hogy csakis 10" (9,7") lesz amit venni fogok..."Mennyire különbözünk, én egy iPad és egy Nexus 7 egykori tulajdonosaként meg azt döntöttem el, hogy a következő Tabletem 8"-os lesz.
:-)#30471 Zugi
" friss tapasztalatom van kínai rendeléssel kapcsolatosan.."Köszi, ez nagyon hasznos hozzászólás volt, jó tudni ezeket az egyes webshop-okról.
VÁM és ÁFA nem volt semmi?
:-) -
Te sem fogtál kezedbe 7"-ost. Tegyél már mellé egy telefont.

Ez belefér a kabátzsebembe, tudom használni a vonaton e-köny olvasóként, híreket olvasni, stb. Ha táskát kellene vinnem, inkább szubnotit viszek, mert a 10" minden, csak nem mobil. A 8" sem fér el egy zsebben. Így összeáll a kép? -
b0bcat
addikt
Sokan azért kedvelik a 7 collos kategóriát, mert az még igazán "mobil" méret. (Értsd: zakó- vagy kabát zsebbe ill. női táskába kényelmesen befér.) A nagyobb méret már sokak számára kényelmetlen.
Nekem speciel a 6 coll körüli méret az ideális. (Igaz, ilyen méretben tablet nincs, csak phablet azaz tepsifon.) A 7-es tablet egy kicsit pont túl nagy, az 5-ös tepsifon meg lehetne kicsit nagyobb, hogy kényelmes legyen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX