-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
Magnat #29019 üzenetére
Kösz neked is a választ...
Megint utánajártam még jobban mindennek. Arra tudnék figyelni, hogy mikor használnám, akkor azért ne legyen lemerülőben. Felbontással úgy vagyok, hogy sokan írtátok, hogy egy 7"-os tabletnél elég az 1024x600 is, valószínű nekem is, mert a mostani monitorom is "csak" 1280x1024-es felbontást tud. Az akksi már főbb szempont mint a felbontás, Hdmi néha jól jönne, ennyit tudok előre, és ha már lehet választani, akkor ez sem árt ha van. Most az első számú kiszemelt a Prestigio Pro Duo lett, remélem lesz majd nemsokára újra valamelyik Győri boltban...Úgy nem fogok rendelni, hogy ha valami gond lenne a géppel, akkor az ország másik végére keljen visszaküldenem garancia miatt.
Üdv !
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest