-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
f4lcon #28611 üzenetére
Nem kéne ennyire segítőkésznek lenni, ha meg csak arcoskodni akarsz (biztosan te vagy a nagygóré
), akkor inkább ne is reagálj a kérdésemre, szerintem az az 1-2 sor senkit nem zavar.
Ha jobban elolvasod az alap kérdésemet, láthatod, hogy Kínából szeretnék rendelni az eltűnt tab helyett. Mivel olyan nagy ütemben hozzák ki az újabbnál-újabb tabokat, hogy követni sem lehet, hacsaknem valaki teszter vagy adócsaló és többért adja el a VÁM mentesen behozott terméket (nem tartana sokáig a fórumot összevetni az eladó tabletekkel).
Ha el is olvastad volna, akkor meg pláne tudnád, hogy 10.1-es tabletek iránt volt az érdeklődésem, ezért már nagyon rég óta nem olvasom a 7"-os tabokkal történő eszmecserét. Ezért kértem segítséget olyanoktól, akik pár típust felsorolva segítenek a választásomban, mert van tapasztalatuk 7"-os kategóriában.
A jelzőket meg direkt kihagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stellar Blade
- Mini-ITX
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest