- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #26977 üzenetére
"Szóval nem bántásképp, de ha előbb olvasol, VÁRSZ a felhasználói tapasztalatokra, slatedroid-on körülnézel, nem veszel első szériát bétatesztre drágán, majd utána körültekintően választasz, akkor nem biztos, hogy ez a kép alakult volna ki benned a kínai táblákról."
En is ezt irtam, ha figyelmesen visszaolvasol...
Viszont egy elemedett koru kinai tabot megvenni meg azert veszelyes, mert felejtosek a frissitesek. Az elso tabommal pont igy jarta, megrekedt a Froyonal, ami szerintem a useless kategoria. Az Android nekem a GB-nel kezdodik.A velemenyem a sajatom, fenntartom, hogy olcso husnak hig a leve. Es azt tapasztalom, hogy igaz ez a Nexus-ra is. Jo az a keszulek, de latszik, hogy a 200 USD kategoria, nem 300, vagy 500. De a 100 USD-s gagyinal jobb sokkal.
Egyebkent nem bantasz meg, csak nem ertem, miert muszaly szemelyeskedni!
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #26977 üzenetére
Azert irtam, hogy szenvednek, mert mog pl. a Texas Instruments komplett desogn example-t keszit, experimental boardok tomkelegevel, es portolja az android a processzorara, megmutatja, hogyan fordits hozza Androidot, addig ezek a kinai gyaertok neha meg a tesztkornyezetet sem publikaljak, ahol elkeszult a processzor.
(#27004) tragiQss válasza b0bcat (#27003) üzenetére
En a display-re gondoltam, hogy kb. a felele lehet... de rettenetes vacak aksik tudnak bennuk lenni. Persze, vannak kivetelek, csak eppen amig meg nem veszed, nem tudhatod biztosan... Aksira nehez ugy garanciat adni, mert a feltoltesek, es kisutesek szamaval jobban mertheto az elhasznalodas, mint az eltelt idovel. Van 1-2 marha, mint en is, aki napi 2x tolti a telefonjat. Masnak ugyan ez elmegy 2 napig. Ha 300-500 ciklust bir egy aksi, en fel ev alatt elhasznalom, a masik embernek 2 ev ugyan ez. Es persze mindenki maskepp reagal, ha az akumlatora csak 60%-os kapacitassal bir.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest