-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
JoceeHunt #21284 üzenetére
És akkor eddig vagy most hogyan működik a nyomtatás a tabletekről és ipad-ról?
Olvastam, hogy pdf-ben gondolkodsz, de mind iPad-en, mind Android-os tableteken lehet wifi-s nyomtatóra közvetlenül is nyomtatni, ha az mégis kényelmesebb volna. Minden nevesebb nyomtatógyártó adott ki app-ot, amivel működik. Én Samsung Galaxy Tab P1000-ről nyomtattam így HP Deskjet 3050-re, a HP hivatalos app-jával (HP eBiz).
-
hamyka
senior tag
válasz
Na Nem kötözködés kérdezem de mér akarsz te nyomtatni tabletről?
Szerintem megoldható az hogy ( bár majd más kijavít ha nem így van és rosszul gondolom)
hogy ha van a tableteden (tableten) usb csatlakozás akor rá kötsz egy pendrivét rá másolod elmész 1 könyvtárba ott rá dugod 1 asztali gépre és kinyomtassák neked
Én nem szoktam nyomtatni, és mérnem jó neked digitálisan?
tudod te hogy mennyi fát kivágnak ez miatt? na csak mondom......
-
tjb007
nagyúr
válasz
"eddig vagy most hogyan működik a nyomtatás a tabletekről és ipad-ról?"
Google Cloud Print segítségével de a közvetlenül PDF fájlba való nyomtatás sehogyan sem fog menni, arról le kell mondanod.
"amikre szükségem van ingyenes programokkal megoldható, vagy mind fizetős cucc?"
Ingyenessel is fizetőssel is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parfüm topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Philips LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Autós topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest