Hirdetés
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Egérpad topik
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Ezért is várok vele, legyen valami tapasztalat róla. Keret nem lényeg, fém ház is csak azért mert tetszik
Ha jól tudom ez éppen hátrány szokott lenni pl wifi szempontjából mert leárnyékolja vagy valami ilyesmi, mintha vmelyik transformernél is olvastam volna hasonlót. Ha műanyag reped, ha fém horpad, egyik se jó. Vigyázni kell rá amennyire lehet. Kopp-kopp de nálam minden egyben van/volt és remélem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha jól tudom ez éppen hátrány szokott lenni pl wifi szempontjából mert leárnyékolja vagy valami ilyesmi, mintha vmelyik transformernél is olvastam volna hasonlót. Ha műanyag reped, ha fém horpad, egyik se jó. Vigyázni kell rá amennyire lehet. Kopp-kopp de nálam minden egyben van/volt és remélem lesz.
Dr.NX