Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Én bayről venném, ott megbízható eladótól 144$ most a legolcsóbb - van aki 280-ért is adja
- . De a BT jó lenne, mondjuk ha szeretnék később egy billt is mellécsapni. Akkor az ne kanócos legyen, szóval lehet flame lesz a végén. A fém házikó is tetszik, nagy akku is, azt mondjuk hirtelen nem tudom hogy az A2-ben kisebb van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
- . De a BT jó lenne, mondjuk ha szeretnék később egy billt is mellécsapni. Akkor az ne kanócos legyen, szóval lehet flame lesz a végén. A fém házikó is tetszik, nagy akku is, azt mondjuk hirtelen nem tudom hogy az A2-ben kisebb van-e.
Dr.NX