-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Én vásárlás előtt összeírtam 3-4 lehetséges készüléket. Livechaten pedig sorra kérdezgettem, hogy melyikből van raktáron. Kb egyikből sem, mígnem erőt vettem magamon és bedobtam az aduászom és abból meg volt. Azonnal küldték is. Pedig a tábla árának több mint a fele akkor már a zsebükben volt, mivel én is berendeltem anno egy olyan készüléket, ami nem volt raktáron. Csak én 2 hét türelmi idő meg next week után odacsaptam a klaviatúrának és addig mentem míg meg nem kaptam vagy a pénzem, vagy a kiszemelt kütyüt, amiről azt állították, hogy van raktáron.
Jah és aki el szeretne valami is érni pandán, az hajnal 5kor felkel és livechaten beszél velük, nem mélben, mert ott hülyeséget írnak, épp úgy mint az éjszakások...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest