Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autóhifi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Én vásárlás előtt összeírtam 3-4 lehetséges készüléket. Livechaten pedig sorra kérdezgettem, hogy melyikből van raktáron. Kb egyikből sem, mígnem erőt vettem magamon és bedobtam az aduászom és abból meg volt. Azonnal küldték is. Pedig a tábla árának több mint a fele akkor már a zsebükben volt, mivel én is berendeltem anno egy olyan készüléket, ami nem volt raktáron. Csak én 2 hét türelmi idő meg next week után odacsaptam a klaviatúrának és addig mentem míg meg nem kaptam vagy a pénzem, vagy a kiszemelt kütyüt, amiről azt állították, hogy van raktáron.
Jah és aki el szeretne valami is érni pandán, az hajnal 5kor felkel és livechaten beszél velük, nem mélben, mert ott hülyeséget írnak, épp úgy mint az éjszakások...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Autóhifi
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX