-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
A feleségemnek vettem, hogy ne az én gépemet orozza el, és az ágyban a kiemelkedően fontos IWIW, és Facebook oldalait meg tudja nézni, illetve az a kevés böngészést, ami az említett tevékenységek egyenes következménye...
Dolgozni ezen sosem fog senki, max én ekönyvet olvasni...
( ha már elaludt az asszony)
Igaz nincs összehasonlítási alapom, de nem tűnt gagyinak az anyaghasználat. A hátteret meg első körben lecseréltem egy live háttére, de amint megkapja a kis feleságem, beállítom a kutyánk képét háttérnek, és boldog lesz...
Ha lehet, majd valahogy összeszonkronizálom a picassas fiókkal, hogy onnan rotáljon képeket.
Pár programot karok csak feltenni rá, de valóban a Toshiba nevéve jelzett piactér szépen szólva is elég szegényes, úgyhogy majd valami "kerülő útra" lesz szükségem, hogy a számomra fontos dolgokat feltehessem.
A torrentekről leszedet androidos programok telepítése hogyan működik? Van ezirányban valahol leírás, amit átnézve tudok majd telepíteni alkalmazásokat?
(valamilyen alkalmazástelepítő alporogram van benne, csak még ennyire nem mélyedtem el az Android rejtelmeiben)
Az megoldható szerintetek, hogy a bluetooth kapcsolattal csatlakoztatott telefon segtségével netezzünk?
-
smkb
őstag
"Ennél sokkal szembeötlőbb, hogy a Galaxy Tab listaára időközben 290 ezer forintról kevesebb mint a felére, 135 940 forintra zuhant a T-Mobile-nál - aki nem akar új előfizetést kötni vagy hűségszerződést vállalni, ennyiért elviheti a készüléket."
És megnézve valóban! Na ez igen!!
Ezen ár mellett mind az Archos 101 mind a Toshiba Folio 100, Viewsonic Viewpad család csomagolhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- bambano: Bambanő háza tája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest