- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
válasz
ynot2day
üzenetére
1. Nekem sleepben 1-2%-ot eszik, kb. 10 óra lehetett a maximum, amíg nem nyúltam hozzá. Wifi-t egy idő után lekapcsolja, hosszabb alvás után látom, ahogy felcsatlakozik. Persze ha pl. torrent megy, akkor nem kapcsolja le.
Érdekességként itt egy kép az érintett menüről:
Na most akkor mi van? Nálam "mindig" van beállítva, de csak azért, mert az utolsó "soha" szerinte növeli az adatforgalmat. Olyan, mint ha meg lenne cserélve. Vagy megint hülye vagyok és félreértek valamit? Lényeg a lényeg: ilyen beállítással, ha nincs tennivalója a neten, lekapcsol. Másnál hogy van ez, pl. Concorde?
2. Wifi tökéletes sebességgel megy, Speedtest eddig mindig a netem maximumát mutatta. Nem tudom, mi lehet nálad a baj.
720p HD film, közepes hangerő, kb. 70% fényerő, bekapcsolt wifi mellett 7 órát bírt. Kevés nyomkodással 3 és fél napot ment, de max. neteztem rajta.
Az én kérdésem: nálad is 1008 Mhz a proci? Én ugyan 1104 Mhz-re húztam, de jobb lenne, ha alapból bírná az 1,2 Ghz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX