-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Somacsek #14460 üzenetére
Ennek a funkciónak a mobilnetes taboknál van jelentősége,ahol kikapcsolt wifinél adatforgalmat produkál,ha be van kapcsolva a háttéradatok.
Nekem a smart tabnál rendesen működik ez funkció.Tudtok ajánlani olyan 10"-os tabot ami teljesítményben nagyon jó most és megéri megvenni.
Voda smart tab 7-esem van kétmagos qualcomm procival,1 giga rammal,ehhez képest lennék kiváncsi. -
ynot2day
csendes tag
válasz
Üdv!
Egyre jobban az az érzésem, hogy vmi nem kerek ezzel a tablettel (POV Protab 2 IPS).
Éjjel a töltőn volt, végig ment a wifi, hiába állítom bárhová a kiválasztó kapcsolót (wifit kikapcsolja-e amikor alszik). Most beállítottam arra, hogy soha ne tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben, majd meglátom este, kikapcsolt-e.
Mondjuk azt én sem értem, miért erre írja, hogy megnövekedhet az adatforgalom. Még az is lehet, hogy csak vmi rossz magyarítás ez az ablak, majd megnézem, angolul hogyan szól pontosan ez a menüpont. Esetleg vkinek van ötlete?Az akksiról: Reggel 100%-nál bekapcsolva a képernyőt 10 perc index olvasgatás után 89% töltöttséget jelez. Ez normális?
Valahol olvastam vmi akkumulátor kalibrációról? Mi az? Nekem eddig 4xvolt feltöltve a masina és mindig 100%-ra töltöm egy egész éjjel, aztán 15-20%-ra merítem. Valami plusz okosságot kellene csináljak még? (Azon kívül, hogy visszaviszem a boltnak 8 napon belül .. ha ez az aksi téma így marad, akkor tényleg elszáll a bizalmam.)
-
ynot2day
csendes tag
válasz
Megneztem a wifi beallitast, neekem is a "mindig" gombon volt. De lehet vmi problema, mert az aksi oldalon alvo modban is folyton ment a wifi (tomor kek csik). Holnap kiproabalom a soha beallitast, hatha akkor kikapcsolja.
Amugy ez az aksi dolog nekem eleg durva: amint mondtam, reggeltol este 8-ig 70%-ra csokkent sleepben, majd aztan kb. 2-2.5 ora netezessel, kb 50% fenyerovel tok lemerult (15%) es kerte a toltot.
Megcsinaltam az antutut, nekem is 1008 MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Bitcoin topic
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged