Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #78644 üzenetére
De, ő nem azt írta, hogy számára minden fontos dologban jobb, hanem azt, hogy mindenben. Nem mindegy! Nem játszunk, tehát a GPU különbség felejtős. Két óránál többet sosem üzemel akkuról, tehát a kapacitás különbség nem számít. Egyébként meg mindkettő használhatatlan szar, mert egyiken sincs HDMI kimenet. Lehet ilyen nekemmiafontos összehasonlításokat csinálni, csak ezek erősen szubjektívek. Az pl. hova sorolandó, hogy az egyiket rendelgetni kell, a másikat meg le lehet emelni a polcról? Ha a T10 -et forgalmaznák itthon, akkor eszembe nem jutott volna kínai rendeléssel b@szakodni.
-
Game-over
aktív tag
válasz
floratm #78646 üzenetére
attka is írta már, hogy a T5 itthon 3/32-es, sőt, a linkeden is az van
Az köztudott, hogy kintről olcsóbban kapsz nagyobb teljesítményt, de ami az itthoni vásárlás mellett szól, az a két év gari, ami egy drágább kütyünél már sokaknál szempont (én most küldtem ki egy P8-at gariba a GB-nek, csak reménykedni tudok).
Csak azért írom mert nem lehet általánosítani, hogy "nem kell itthoni mert drágán adják és vackot adnak"
Nem védeni akarom az itthoni beszerzést, csak az éremnek két oldala van (a T10-re ha fizetnél áfát akkor már ugyanott vagy árban mint a T5-nél, és még mindig nincs rendes garid....) -
Sziasztok
hát mi történt velem?
á párom meglepett egy 10colos Lenovo tab4-el. Nem ért hozzá és örömöt akart szerezni. Én ugye a Teclas T10-et akartam megrendelni de hát ez van. Egy Lenovo tab3 plusz váltott ami ugye papíron erosebb de egyenlőre nem érzem a különbséget.
-
Sziasztok
Uraim van egy Lenovo Tab 3 8plus-om ami hibátlanul teszi a dolgát csak szeretnék egy nagyobbat
Valakinek van tapasztalata a Teclast-al?? mert ezt néztem ki
Teclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor -
Somatom
veterán
T10 -hez használ vki autós töltőt? Kb. a negyediket nyírta ki. Uncsi. A legutóbbi egy Hama, nem is a legolcsóbb kategóriából. Ezt visszaviszem a MM -ba. Előtte 4 aljzatos volt, 8A leadással (papíron). Olyanból kettő lett oda.
-
Somatom
veterán
válasz
varmi2 #78388 üzenetére
A custom firmware akkor szokott kelleni, amikor valaki úgy jóárasít, hogy kínai belpiacos tabot vesz.
Nálam eddig jól teljesít a Teclast T10 és nem kellett hozzá custom firmware. Viszont, csak 3.x kernel van alatta, "csak" 7 -es Android és biztos vagyok benne, hogy nem is lesz rá újabb. Engem ez egyáltalán nem zavar. Talán a szoftverekben (pl. böngészők) az ujjnyomatos belépés lehetősége az egyetlen feature, ami jó lenne a 8 -as Androidból. -
Per Degaton
tag
Sziaszok!
Teclast T10-hez, vagy T20-hoz tud valaki európai raktáras rendelési helyet?
Sajnos a Geekbuying olasz raktárból elfogyott, máshol meg nem találtam...Kínából meg már nagy valószínűséggel nem érne ide karácsonyra.
-
zebede
őstag
válasz
Somatom #78348 üzenetére
Vagy akkor azért tudja ilyen olcsón adni.
11 eladása van az eladónak itt aprón, minden vevő pozitívan értékelte, többen kiemelték hogy korrekt eladó.
Nem feltételezném hogy fake tabletet árul, sőt azt se hogy Teclast T10-ből gyártanának klónt.
Inkább user errora gyanakszom. -
cd930
senior tag
válasz
zebede #78344 üzenetére
Elég sokat vártunk, fél órán át bűvöltük az eladóval a T10-et, de semmi. Ha láthatóan működött volna benne a GPS, megvettem volna.
De itt is óva intettek, hogy gyanúsan olcsó, lehet, hogy valami probléma lehet vele.
Emiatt eleve fokozott (lehet, hogy túlzott?) óvatossággal közeledtem. Ha valamit elkeffentettünk a próbálás során és mégis működik benne minden, akkor természetesen sajnálom a dolgot.Holnap beugrom a Media Marktba, megnézem, van-e 60 ezerért Huawei T5 10.1.
Vagy az LTE 70 ezerért. Nem is tudom, szükség lehet-e rá..@Somatom!
A helymeghatározást / GPS-t hol lehet ki-bekapcsolni benne?
Egy menüpontot találtunk benne, ahol emlékeim szerint az alábbi 3 verzióból lehetett választani
1. GPS + Wifi a minél pontosabb helymeghatározás érdekében
2. nemtom már mi volt
3. Csak GPS
Az elsőnél a Térkép alkalmazás megtalálta a wifi alapján, merre vagyunk
A harmadiknál meg se nyekkent.A Test your android appnak csak az apk-ját húztuk rá, ott nem minden működött. Gyorsan kellett keresnem valamit, ez jött fel elsőnek.
-
Somatom
veterán
Csináltam egy screenshotot a T10 -zel menet közben. Sztem nem kell hozzá magyarázat.
-
cd930
senior tag
válasz
zebede #78326 üzenetére
Teszteltük egy darabig, az eladó is segítőkész volt.
Google térképet elindítva nem közelített rá a környékre, csak ha a wifit is ráengedtük a pontosabb helymeghatározás érdekében.
Azt mondta az eladó, hogy több darab is volt neki belőle, egyikben sem látott GPS-t.
Inkább otthagytam, annál is inkább, mivel garanciát már eleve nem adott volna rá.A konkrét terméken:
A pontos modellverzió: T10 W64GB G
Vonalkód: 6940709680407 -
cd930
senior tag
Sziasztok!
A lányom 7"-os halódó tabletét cserélném le egy 10"-osra.
Az ajánlás és jó vélemények alapján a napokban nézegettem a Huawei T5 10.1-est.
Tűnődtem, mennyit is szánok tabletre meg, hogy elég-e a wifis.
Akkor az Euronics-ban volt 60k-ért, de olvaslak benneteket, hogy ez már a múlté..Milyen 10"-os tablet ajánlott még hasonló árkategóriában, ha karácsony előtt nem vágják megint meg az árát?
A Teclast T10-est még képen sem láttam, de arról is jókat írtok. Menürendszere, átláthatósága, használhatóság, minőségérzet milyen?
-
demike93
tag
Sziasztok!
Van egy Teclast T10-em, minden szipi-szuper vele.
Gondoltam veszek hozzá egy hdmi-microhdmi átalakítót, ha már van rajta rákötöm majd néha monitorra.
Nem működik
A kábel jó, laptoppal kipróbáltam, azt gond nélkül össze tudtam kötni vele.
Viszont a tabi is jó, mert van egy VGA - microhdmi átalakítóm amivel egy másik monitorhoz (ami ugyanolyan mint az enyém) tudtam csatlakoztatni
Van/volt valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg valami beállítást kéne átütni a tabin? -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Szevaszam #78174 üzenetére
A kettő közül én is a Samut választanám, első sorban a méretállítás miatt, ami excell -nél fontos lehet. Esetleg nézd meg a Lenovo Tab 4 10 plus -t! Abban 625 -ös Snapi van (a Samuban 425). Létezik 3/16 -os és 4/64 -es verzióban. Otthon vásárolható még az Acer Iconia A3-A50-K3ES, amiben az a Mediatek SOC van, mint a Teclast T10 -ben, csak alacsonyabb felbontású (1920x1200) kijelzővel és ujjnyomatolvasó nélkül.
-
creed33
aktív tag
válasz
zebede #77851 üzenetére
Abban kiegyezhetünk hogy nem könnyű választani látatlanban csak arra hagyatkozva milyen felhasználói vélemények jutnak el az emberhez.Mindenesetre annyira lehet gyenge a hardver hogy minden játékot lagg nélkül elvigyen,meg pl 1080p minden gond nélkül fusson rajta.
Most gondolkodtam,ami személy szerint gyenge pontom az a hangás.Nem tudom pontosan mennyi a különbség a mezei stereo meg a Harman Kardon között.
Az még nehezíti a dolgot hogy csak hazai rendelés tud játszani nálam sajnos,pedig ez a T10 nagyon szimpatikus
Szóval csodálkoznék ha találnék 50-60 körül az elvárásaimnak megfelelőt így.
Meglátjuk még a keresgélés fázisában vagyok,köszönöm a segítőkészségedet amit idáig tanúsítottál! -
zebede
őstag
Spanyol raktárból, gyorsan, áfa mentesen, most még 90db erejéig 200$ a T10
-
zebede
őstag
válasz
apholyon #77795 üzenetére
Azokat írom amiket én nézegettem, mikor legutóbb rendeltem.
Teclast T10, ez sláger itt a topikban. Teclast T20 ez az újabb modelje.
Chuwi Hi 9 Air.
Voyo I8 Max, ilyen van nekem mostmerem ajánlani.
Onda X20.
Cube M5(Jönnek most majd hozzászólások
hogy jújj Helio x20 procival minek ajánlani az már nem is jó... francokat nem.
)
Webshopok:
Gearbest, itt előfordulhat eu raktárban is elvétve, ha nincs akkor EU Express/Priority line az ÁFA és VÁM mentes vásárlás.Bangood, itt European Direct Mail néven fut ugyanez.
GeekBuyingnak ilyen szempontból jó a keresője, könnyen tudsz keresni az eu raktáras készletekre, itt azokat nézegesd.
-
Somatom
veterán
válasz
deuvox #77776 üzenetére
BT füles autóban? Sztem nálam többet nem tartózkodsz autóban.
Telóról adom a netet a T10 -nek. Cirka 10 napja kezdtem a gályát az autóban, azóta megy a hotspot a telón. Eddig bírja. Viszont a jack aux in pótolhatatlan. Én biztos nem vennék autós használatra olyan tabot, amiben nincs jack.
-
IG55
senior tag
Teclast T10-en fiam fiókjában valami történt, állandóan felébreszti a gépet egy reklám. El lehet ilyesmit távolítani?
-
demike93
tag
Megjött a T10
Az első benyomások nagyon pozitívak.
Jó súlyban van a kicsike, könnyebbnek gondoltam
Mivel nem kaptam hozzá töltőfejet (úgy olvastam GB-n, hogy ez normalis), egy xiaomi töltőfej+kábel kombóval kezdtem el tölteni. Az normális, hogy youtube videók nézése közben töltés közben merül? -
demike93
tag
Főleg Somatom, bl4ze kollegától kérdezem (róluk tudom itt, hogy T10-ük van).
Nemsokára az enyémnek is meg kell érkeznie
Memóriakártyát használtok benne?
Ezt néztem ki magamnak, filmnézéshez ez jó lesz, ugye? -
demike93
tag
Inkább a T10 mellett döntöttem én is.
A hdmi kimenetet nem hiszem, hogy fogom használni, de az biztos, hogy többször mint a T20 SIM slotját.
Meg az is segített a döntésben, hogy a T10 van európai raktárban, akkor hátha nem kell szüzet áldoznom azért, hogy megérkezzen a csomagom -
bl4ze
veterán
válasz
demike93 #77650 üzenetére
T10 és T20 is "beszél" Magyarul.
Én is ajánlom a T10-et, bátran. Fél év nyúzom, és nagyon szeretem.
T20 az utódja.A T10 beszerezhető EU raktárból : [link]
Én innen vettem, 1 napos DHL volt.Ha T20 kell, akkor viszont áfa mentes szállítással kintről kell "Priority Line" stb. móddal vedd.
ÁFA mentesen EU-ból jön majd, úgy vámoltatják kint. -
Somatom
veterán
válasz
demike93 #77646 üzenetére
A Teclast T10 -et tudom ajánlani (mert azt már úgy-ahogy ismerem, kézben van). Ha a T20 a gyakorlatban is jobb (értsd: a szintetikus tesztekben nem szerepelnek a használat során esetleg előjövő bugok), akkor az még inkább ajánlott erre a feladatra. Ma egy kicsit meglassult, amikor a telómon futó WebDAV szerverről, háttérben, 14GB -nyi filmet húztam át Wifin az SD kártyájára és közben az előtérben futott a Firefox 6 megnyitott lappal. De, gondolom, ez nem jellemző használat a mindennapokban.
-
cidalain
veterán
válasz
Hopkins95 #77626 üzenetére
már nem érdemes T10-et venni, mert kijött a T20, ami sokkal jobbnak ígérkezik.
Gearbesten van MiPad 4 Plus, de nem EU raktár. (viszont ha az áfa miatt lenne ez fontos, akkor a priority line szállítás a te barátod, mert ekkor a szállító saját költségen behozza EU-ba, neked meg itt adják fel.) -
Sziasztok!
Valaki tudna tanácsot adni, hogy a Xiaomi Mi pad 4 PLUS tabletet honnan tudom beszerezni EU raktárról? Legalább a 64 gigás verzió kéne lehetőleg arany színben.Esetleg még milyen 10 colos tabletet tudtok hasonló áron? Ne Ipad 9.7 2018 közeli áron legyen, mert akkor már vehetek iPadet.
Olvastam hogy javasoltátok a Teclast T10-est, de nem egy helyen olvasom, hogy a Phoenix 2.0-ás frissítés után nem működik jól rajta a szoftver. Illetve azt is olvastam, hogy az SD kártyákkal is gondjai vannak. Ezért inkább egy Xiaomi vagy hasonló ismertebb gyártó termékét választanám drágábban, ahol valamivel jobb szoftvertámogatást kapok. -
®abstract®
őstag
a teclast t20 jol sikerult tablet lett.antutu:113e pont.2* jobb gpu,mint a t10 ben van
-
aua
tag
-
Somatom
veterán
Most kaptam e-mail -t a Geekbuying -tól, hogy megint van T10 az olasz raktárban.
-
Somatom
veterán
Tudja valaki, hogy ebből a T10 -ből mi hiányzik a Google hangbevitelhez (pl. Térképben címek bemondása)? A nyelv és bevitel menüpontban kéne legyen hangbevitel opció, de nem találok ilyet.
-
Somatom
veterán
Mondjuk úgy, hogy alulról súrolod. Én először ezt az Acer Iconia A3 A50 K3ES -t néztem ki, de aztán itt felhívták a figyelmemet a Teclast T10 -re, ami ugyanarra az alapra épül, csak +ujjnyomatérzékelő és nagyobb felbontású kijelző. Az utóbbit nem tartom egyértelműen előnynek. A GPU -t jobban megdolgoztatja a nagyobb felbontás, ami 28nm -en melegedéssel jár. A melegedés pedig órajel korlátozással és akkumerüléssel. Jó lenne egy gyári felbontásválasztó, mert egyébként ehhez root kell. Viszont, én nem vagyok gamer, az akkuidő sem lényeges szempont és a Teclast -tal 30 rugó a zsebemben maradt.
-
-
Somatom
veterán
Sztem barátok leszünk a T10 -zel. Freeform módban, négy ablakban egyszerre megy a TVGO, a MyTV, egy film VLC -n és közben Firefoxon netezek, bt. egérrel és billentyűzettel. Holnap veszek egy HDMI csatlakozót és kipróbálom monitoron is az asztali üzemmódot. A TVGO úgy felejtős lesz, de majd Kodiban aktiválom a MyTV beépülőt és úgy fogom kipróbálni, hogy megy-e két csatorna egyszerre. I love this game.
-
NextError
tag
Sziasztok, van infó arról hogy a T10 illetve a T20 nak van-e magyar nyelvű menüje?
-
a2d2
addikt
Ez most egész jó vételnek tűnik, vadi új, a T10 utódja, kicsit gyorsabb annál, viszont mondjuk nincs HDMI out.
[link]
Eléggé gondolkozok rajta.
Az EU priority line és az EU express is áfa és vámmentes? Csak mert elég nagy a különbség árban. -
Somatom
veterán
Tud valaki működő EU -s beszerzési lehetőséget Teclast T10 -re? Geekbuying kilőve.
-
Akos93
tag
Szia!
Én is pont valami hasonló árkategóriájú tabletet keresek, ez a Teclast T10 megfelelőnek tűnik. Azonban kicsit tartok az ilyen oldalakról való rendeléstől. (geekbuy, gearbest stb) Főleg ilyen nagy értékű áru esetén.
Már alapból, hogy a 60 ezret előre leveszi a kártyáról, aztán vagy megjön vagy nem.
A másik pedig, hogy ezeket a csomagokat ki szállítja? A posta, esetleg valami futár cég? Ha nem vagyok otthon a csomag érkezésekor, akkor posta esetén gondolom át tudom venni a postán, de ha futár cég hozza?Előre is köszönöm ha írtok néhány tapasztalatot.
Üdv.:
Ákos
-
Somatom
veterán
Valószínűleg igen. Ez nem gamer kütyü. Elavult, kicioccó SOC van alatta. Jelenleg 7-14 nm a modern lapkák csíkszélessége. Ezzel szemben az MT8176 28 nm -es és a T10 -ben egy nagy felbontású kijelzőt kell meghajtania. Ráadásul erőből, mert a grafikus proci sem egy mai csirke (2014 -es), nem támogatja a modern játékok által használt eljárásokat, amiket így a CPU -nak kell izomból megoldania. Minden SOC -ban van hővédelem, ami túlmelegedésnél korlátozza a proci órajelét. Ilyenkor jön a fagyás, mert az alacsony órajelen már nem tudja kiszolgálni a játék számításigényét.
-
IG55
senior tag
A Teclast T10-em eléggé melegszik játék alatt. Rendszeresen fagy is. A kettő összefügg?
-
bl4ze
veterán
válasz
mdav88 #77317 üzenetére
Ebben az ársávban a Teclast T10 bőven ajánlott, Android 7.0 , 4GB ram, egész jó kamera, jó kijelző.
Én hónapok óta nyúzom, és nagyon szeretem. Ez a második Teclast tabletem.Német raktárban éppen akciós : [link]
De az Olasz raktár is ennyiért adja, Nekem onnan 1 nap volt DHL-lel : [link]Ha nem kell 10" akkor pedig van több alternatíva. (Teclast, Chuwii, Lenovo)
-
bl4ze
veterán
-szabi- : én mindig sajáttal használtam a Teclast tableteim. Soha semmi baj nem volt. Nem kell erre külön acct.
MÁS:
Hosszú várakozás után megérkezik a Gearbest-től a Teclast T10 tablet "tempered glass" - elég vékony borítékban gyári csomagolásban, jó vastag kartonban. Kibontom : atomra törve, betörve az üveg
Ment a support-nak a ticket fotókkal.
Remélem cserélik, küldenek újat. Belga postával jött. -
IG55
senior tag
Teclast T10-hez milyen védőtokot ajánlanátok?
-
Látom kiszedték a reflink nélküli ajánlást is.
Akkor megint:
Teclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor - SILVER 199.99$
+1.25$ áfamentes szállítás (Priority Line)
10.1 inch 2560 x 1600
4GB RAM 64GB ROM
MTK8176 Hexa Core 1.7GHz, up to 2.1GHz
Android 7.0
ac wifi
8100mAh akku -
®abstract®
őstag
válasz
tranceplanet #77180 üzenetére
chuwi hi9 air jobb,mint a teclast master t10
xda n van teljes info rola. -
cidalain
veterán
válasz
tranceplanet #77180 üzenetére
Jaja az elmult idoben a Chuwinak nem volt nagy dobasa, fokent csak a 2/32-es tabol voltak. Ezert a T10 volt az, amit ajanlgattunk.
Wifi modul az konstans gyengebb minden masodvonalas kinainal szerintem.
Gearbesten vehetsz kinai raktarbol is, a Priority Line kategoriaban levo szallitasok ugy jonnek az orszagba, hogy vam es afamentesen megkapod. -
tranceplanet
addikt
válasz
cidalain #77178 üzenetére
OK, értem, mert olvastam itt, hogy pár alkatrészen spórolnak, WIFI modul satöbbi...
Korábban jókat olvastam a Chuwi márkáról. A T10-et viszont már többen ajánlották itt.
------------------------------------------------
(#77179) bl4zeAkkor próbálok türelmesebb lenni, de már több mint egy hete nem töltötték fel egyik EU raktárat sem!
-
bl4ze
veterán
válasz
tranceplanet #77177 üzenetére
Nem, nem gázos de a T10 jobb. Ezért javasoltam várd be.
-
bl4ze
veterán
válasz
tranceplanet #77175 üzenetére
Én bevárnám a T10-et.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Az ajánlott Teclast T10 jelenleg nincs EU raktáron, ez a hasonló árú készülék szintén jó vételnek számít? :
Chuwi Hi9 -
cidalain
veterán
válasz
gothic20 #77128 üzenetére
Allwinner soc szerintem felejtős. Valami jó MTK (Helio), vagy Snapdragon inkább.
Heartstone-t sokminden elfuttat, nem kell erőgép. De azért gondolom nem 1 évre tervezel. 3-4 GB ram azért már elérhető áron van kínában is 200 dollár körül vagy alatta akcióval.Teclast, Chuwi, Onda ami kicsit menőbb márka. Cube (Alldocube) is jó lehet, de ők néha tesznek a gépeikre ajándék kémkedős szoftvert, amit illik legyalulni.
szóval mindegyik Teclast jó választás lehet, kérdés mennyit szánsz rá. van köztük jó 75 dollár különbség. mondjuk van annyival jobb a T10 szerintem, de tudom hogy sokszor nagy úr a pénz.
T10 most van a GearBest-nél app price-szal 193 dollár kínai raktáron. ez csökkenthető egy valag ponttal, ha van neked. Áfakikerülős posta 1,25 dollár pluszban.
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Szeretnék venni egy 10"-es tabletet. Nézegetem a Teclast A10S-t. Főleg netezésre és filmnézésre lenne játékból max Hearthstone lenne.
Nézegettem még az Onda V18 Pro-t is de ez Allwinner procis nem tudom mennyire használható.
Illetve még megfordult a fejemben a Teclast T10-is de eu 60k lenne, talán hosszabb távra lehet jó lenne.
Vagy esetleg van valakinek egyéb alternatívája 10"-es méretben? -
Game-over
aktív tag
válasz
cadgers #77072 üzenetére
Itthoni beszerzés? Mert akkor szinte csak az van amit látsz az összefoglalóban is, ebben az árban meg max. külföldről lehet még használható gépet venni játékra (pl. Lenovo Tab 3 8 Plus, Teclast T10, de ez már kicsit több mint a keret).
Szerk.: Így kell másodpercre pontosan egy órával később válaszolni
-
t72killer
titán
A Chuwi Hi9 Air-ről már írtam - két baja van: gyenge az LTE jel és sötét (200nit) a kijelző. A Teclast T10 ugyebár nem tud LTE-t+az itt nyilatkozó kollégák szerint nagyon béna a szoftvertámogatás, a Mi Pad 4 LTE verziója pedig nem tudja a legfontosabb B20 csatornát (és egyébként nemigen vannak még róla tesztek).
Ja +tisztázni kellene, hogy milyen méretet szeretnél? (mi pad: 8", T10: 10")
Én múlthétig rágódtam, végül vettem egy akciós samu Tab A 10.1-et. Igaz, hogy csak 2GB RAM, öregedő SoC - de a gyakorlati dolgok terén (fényerő, akksiidő, wifi/LTE minőség, szoftver) ott van a szeren.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Mostanában szeretnék tabletet venni, de nem igazán tudok dönteni, hogy melyik is lenne a legjobb választás. Egyelőre ezt a hármat néztem ki:
Chuwi Hi9 Air
Teclast T10 Erről mindenhol jókat olvastam, talán az egyetlen ami nem tetszik, hogy csak fehérben árulják.
Xiaomi Mi Pad 4 Ha esetleg erre esne a választás, akkor megvárnám amíg EU Warehouseból is lehet majd rendelni.Szerintetek melyik lenne a legjobb vétel? Vagy esetleg van ezeken kívül bármi ajánlott, hasonló árban? Előre is köszi!
-
t72killer
titán
Június havi Garbagebest lista:
– Chuwi Hi9 Air
– Chuwi Hi9
– Teclast T10
– Teclast P10
– Teclast 98 4G
– Teclast T8
– Teclast P80 Pro
– Alldocube X9
– Alldocube X1A Hi9 air-ről már írtam, a tesztvideó nem vett le a lábamról...
-
pataslogeza
aktív tag
Helló,
Ez lenne az? Itt 3 értékelés van, amiből az egyikben épp a kamerát írja hogy lehetne jobb.
Külföldi beszerzés nem gond egyáltalán, de ilyen nevenincs kínai tabletekkel (konkrétan két pipo) már megjártam. Abban is volt minden de semmi sem működött normálisan. Hiába volt benne (papíron) erős mtk mprocesszor, a gyakorlatban mégis lassú volt. Ezen kívül a gyenge wifi, a használhatatlan gps, meg időnként érintés érzéketlen kijelző miatt ott lapult a fiókban amíg el nem adtam nagy nehezen.
Az ára vonzó, de ha ez is olyan mint azok a szemétre való pipo tabletek, akkor viszont nagyon drága.Van itt valakinek ez a teclast t10 tablet?
Teclast t10 kijelzőhiba.
Hasonló volt nekem is a pipo tablettel, csak nem ennyire szar mint ez. Azt hiszem hanyagolom inkább ezt a márkát is. -
bl4ze
veterán
válasz
pataslogeza #76958 üzenetére
Ha külföldi beszerzéstől nem riadsz vissza, geekbuying Olasz raktár : Teclast T10.
1 nap alatt kézben van DHL Express-szel. 4GB ram, 10.1" IPS, Android 7.0
Nagyon jó tablet, meglepően jó kamerával.
Linket találst ha 1-2 lapot vissza nézel -
bl4ze
veterán
válasz
z123456789 #76921 üzenetére
Mivel a külföld nem baj, így javaslom a geekbuying Italy raktárat, és Teclast T10 Master
10.1" IPS, 4GB RAM, és Android 7.0 nem a Yoga's 6.0
Innen érdemes venni, és spóroltál 20.000 Forintot kb a Lenovo árához képest : [link]
1 nap alatt kézben , DHL Express-szel, Olaszországból.
-
t72killer
titán
A t10-zel kapcsolatban nem merült fel némi probléma? Én nem biztos, hogy belevágnék, inkább egy olcsóbb "gyengébb" samu Tab A...
-
bigrob
őstag
válasz
.Szaki. #76608 üzenetére
Egy hete egy Teclast T10-et nyúzok, szerintem tökéletes, annyi negatívum, hogy csak kábelt adnak mellé, hálózati adaptert nem. (Írtam Gearbestnek ticketet kaptam 3 dollárt walletre)
Gearbest legolcsóbb priority line shippinggel kerek 14 nap alatt ért ide, áfa és vám mentesen. (205 USD volt 05.01-én) -
bigrob
őstag
Na meg is érkezett a Teclast T10-em. Olyan kérdésem lenne, hogy ez bug vagy feature, hogy ha lassan pötyögök, akkor halkan "kattog", ha viszont gyorsabban akkor hangosabban? Amúgy jó kis cucc, frissítettem egyet rajta eddig még nem találkoztam hibával. Elsején rendeltem, pontosan 14 napra rá érkezett alap Gearbest priority lineal. (Vám nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10 64GB Wifi Karcmentes/2026.07.24.Apple Gar./Akku 100%/p4436
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest