Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
válasz
zebede #77851 üzenetére
Abban kiegyezhetünk hogy nem könnyű választani látatlanban csak arra hagyatkozva milyen felhasználói vélemények jutnak el az emberhez.Mindenesetre annyira lehet gyenge a hardver hogy minden játékot lagg nélkül elvigyen,meg pl 1080p minden gond nélkül fusson rajta.
Most gondolkodtam,ami személy szerint gyenge pontom az a hangás.Nem tudom pontosan mennyi a különbség a mezei stereo meg a Harman Kardon között.
Az még nehezíti a dolgot hogy csak hazai rendelés tud játszani nálam sajnos,pedig ez a T10 nagyon szimpatikus
Szóval csodálkoznék ha találnék 50-60 körül az elvárásaimnak megfelelőt így.
Meglátjuk még a keresgélés fázisában vagyok,köszönöm a segítőkészségedet amit idáig tanúsítottál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest