Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
cidalain #77178 üzenetére
OK, értem, mert olvastam itt, hogy pár alkatrészen spórolnak, WIFI modul satöbbi...
Korábban jókat olvastam a Chuwi márkáról. A T10-et viszont már többen ajánlották itt.
------------------------------------------------
(#77179) bl4zeAkkor próbálok türelmesebb lenni, de már több mint egy hete nem töltötték fel egyik EU raktárat sem!
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Az ajánlott Teclast T10 jelenleg nincs EU raktáron, ez a hasonló árú készülék szintén jó vételnek számít? :
Chuwi Hi9 -
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm kért meg, hogy ajánljak neki tabletet, sajnos ezen a vonalon nem vagyok nagyon képben.
Ezeket nézegette magának eddig:
LG G Pad 8.3 V500-as típust, és egy Samsung Galaxy Tab S 8.4
Felhasználási terület: "Egyébként filmnézéshez (fülhallgatóval), illetve olvasáshoz használnám."
Ezek árban ~75-90K. A hangsúly a minőségen és a megbízhatóságon van, nem árt, ha nem merül az akksi brutálisan. Nyers erő nem annyira lényeg, játszani nem fog rajta. Írjatok ebben az ársávban több készüléket is. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest