- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
cidalain #77178 üzenetére
OK, értem, mert olvastam itt, hogy pár alkatrészen spórolnak, WIFI modul satöbbi...
Korábban jókat olvastam a Chuwi márkáról. A T10-et viszont már többen ajánlották itt.
------------------------------------------------
(#77179) bl4zeAkkor próbálok türelmesebb lenni, de már több mint egy hete nem töltötték fel egyik EU raktárat sem!
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Az ajánlott Teclast T10 jelenleg nincs EU raktáron, ez a hasonló árú készülék szintén jó vételnek számít? :
Chuwi Hi9 -
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm kért meg, hogy ajánljak neki tabletet, sajnos ezen a vonalon nem vagyok nagyon képben.
Ezeket nézegette magának eddig:
LG G Pad 8.3 V500-as típust, és egy Samsung Galaxy Tab S 8.4
Felhasználási terület: "Egyébként filmnézéshez (fülhallgatóval), illetve olvasáshoz használnám."
Ezek árban ~75-90K. A hangsúly a minőségen és a megbízhatóságon van, nem árt, ha nem merül az akksi brutálisan. Nyers erő nem annyira lényeg, játszani nem fog rajta. Írjatok ebben az ársávban több készüléket is. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged