- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
PTAB780 további ismertető: a youtube jobban száguld rajta, mint a Beneve gyerektabletjén.
Play áruház meg úgy lett rá, hogy a beépített alkalmazás letöltője az amerikai forgalmazó honlapjára irányít, ahol Opera mobile is leszedhető, és azzal töltöttem le egy weboldalról a play shop apk-t, amit telepítettem, és onnantól ment minden. -
dauphin
aktív tag
Szia!
Megkérhetlek valamire? Írnál majd néhány szót a gépről, ahogy jobban megismered? Én is szeretnék egy tabletet venni a kölyköknek, és ha jókat írsz róla, akkor szerintem ez a kis Polaroid nekik is megtenné. Eddig csak egyszer rendeltem Hong-Kongból az eBay-en keresztül, a mobilomhoz egy telefontokot 3000 forint értékben, az rendben meg is jött. Így van egy kevés tapasztalatom mire számíthatok (remélem ez a kellemes emlék nem fog megváltozni). Előre is köszönöm a fáradozásodat!
-
nbence94
tag
haha
amúgy én nem game-elni venném, úgyhogy gyakorlatilag teljesen mindegy lenne hogy milyen processzor hajtja
a nagyon alacsony ára miatt tetszett meg, pro laptop mellett igazából nincs is rá szükségem, csak tetszik... annyira használnám hogy bemegyek az egyetemre, és ne a 17,3"-as nehéz laptopot vigyem, hanem ezt a picit billentyűzettel, aztán jegyzetelnék bele. esetleg filmet néznék rajta, zene, youtube, vagy olvasnék
de azért továbbra is kíváncsi lennék hátha van-e valakinek ezzel, vagy egy hasonló vacakkal tapasztalata
-
kelzsoca
félisten
Csak hogy teljesen tiszta legyen:
Valószínűleg sokan nem tudják, de a WayteQ nem csak gyártat, de ő maga is gyártó/bérgyártó, többek között a Sony, ZTE, Huawei, Foxconn, Prestigio, Zenithink stb.. ismert gyártókkal is együttműködnek.
Az anyacégtől (WayteQ Hongkong Ltd.) is volt már több készülék a WayteQ Europe kínálatában (pl: xTAB-100dci 3g, xTAB-50 GPS stb..)Itthon a WayteQ Europe hozza forgalomba a készülékeket.
A WayteQ egyik partnere a Cube, ahol megrendelésre indul a gyártás, a készülék hardveresen és szoftveresen is változhat (szokott is) az eredeti Cube verzióhoz képest, tehát a WayteQ folyamatosan a gyártástól a szoftverezésig irányítja a folyamatot.
(#51593) carbapenem
Ez általában nem derül ki, többnyire azért mert kevésbé ismert kínai bérgyártótól rendelik a készülékeiket, illetve üzleti titok is lehet, szóval nincs értelme tippelni.
A Prestigio oroszok kezében van egyébként. -
zka67
őstag
Itt épp kifogyott: [en.jd.com]
-
szaboger
tag
Igen sajnos közben a telefonos topikban is olvasgattam, lejárt az akció miszerint, az európai raktárat söpörték sok telefon és néhány tablet volt leakciózva ( elég jó árra) sőt azokat spanyolhonból is szállították volna, tehát nem lett volna rá az tréfa sem, meg valószínú hamarabb is itt lett volna.
Felmerül bennem egy kérdés, ha a tabok többségében nem lehet leszedni a hátlapot hogyan lehet a későbbiekben aksit cserélni, ha egyszer megadja magát gyakori használat alatt mondjuk 1,5 2 év múltán, vagy emiatt csak ilyen időtávra lehet ezekkel tervezni?
-
Chimpy
tag
22300 Ft körül lett a vége.
SIM-et még csak rövid időre tettem be, jó volt a térerő, bár belvárosban lakom, ott meg teljes a lefedettség. Hétvégén majd kipróbálom azt is kicsit alaposabban.
Amúgy már elkezdtem írni egy rövid tesztet az eddigi tapasztalatokról, ha kész leszek közkincsé teszem. -
Chimpy
tag
Ok, a 6 óra nem folyamatos nyomkodással telt, főleg appokat telepítettem meg szinkronizáltam.
Antutu szerint
CPU: MT8382
Renderer: Mali-400 MP
Cores: 4
Freqency: 598.0 - 1300.0 MHz
Resolution: 600x1024
Density: 160dpi
RAM total: 970MB, Available: 535MB
System storage total: 0,98GB
Internalnal storage total: 5,3GB
Android: 4.2.2Az oprendszer alap Android, módosítások nélkül, telepített google alkalmazásokal (play áruház, gmail, stb), plusz van jó néhány kínai progi is, amiket törölni sajna nem lehet.
-
zka67
őstag
Nos, az ACUBE TALK7X tablet szerepel MALI-400-as GPU-val, Immersion.16 GPU-val, PowerVR GPU-val, 2700mAh-s akkuval, 3000mAh-s akkuval, 4GB ROM-mal, 8GB ROM-mal, úgyhogy most már fogalmam sincs.
-
zka67
őstag
Szia találtam egy összehasonlítást az Immersion.16 vs MALI-400 GPU-król:
-
penge111
addikt
-
Yany
addikt
Az ilyen 20e Ft-os cuccoktól csak én fázom? Volt már a kezeim között Concorde és MyAudio is (ez utóbbi IPS paneles és az akkor 50e Ft-ba kerülő kategóriából volt), de mindegyik brutál módon belassult. Nem lagolt, hanem konkrétan fél-1 percek teltek el, mire lereagáltak egy-egy mozdulatot. Mindegyik megy faszán a bekapcsolást követően, majd 5 perc használat után fullra használhatatlanná válnak. Ilyet Nexus 7-tel, iPad-del, stb még nem tapasztaltam...
(félreértés ne essék, nem fikázni akarok és nem is kezdőként írom e sorokat, ugyanis fejlesztek is androidra, de nagyon kíváncsi lennék, hogy a mai alsó árkategóriás cuccok megbízhatóbbak-e)
-
mm89
őstag
Játék alatt nem csak az asphalt legújabb részét lehet érteni. Nem ez lesz a fő szempont. A leírásban 7-8 col van, tehát az lg is játszik
(van itthon gpad 8.3, de az ugye nem fér a keretbe)
A kollégám kinézett magának Galaxy tabokat, meg asus gépeket, ezek közül melyik lenne a legjobb? -
suste
veterán
nem akarok én szuper tabletet
csak az alap dolgok menjenek normálisan
egy 4magos 1GBramos tablettől nem elfogadható, hogy 3 weblaptól megzakkan, meg gondolkodik gépelés közben(wayteq 700qci)
kamera nem lényeg, OTG nem kell, BT nem kell, GPS sem kell
nem kell HD kijelző sem, és nem is játékra kell, szóval inkább kisebb felbontás, de gördülékenyebb legyen
és fontos hogy itthon szeretném megvenni, lehetőleg boltban
nincsen valami ilyesmi??? -
Shoo
senior tag
Áhh, Itt inkább a telefon a menőbb, a tacskóba is csak noname tablet van 150euróért...1ghz quad, 8 giga tárhely...
Samu meg Ipad az lenne, nexus meg 250től kezdődik. Minden ismert tablet legalább 20al drágább mint otthon
Még nézegetem, de inkább kínában gondolkodom már... -
Frigetrus
aktív tag
Amúgy tényleg nagyon jónak tűnik a rendszer rajta, megakadás nagyon ritka, gyorsan történik minden, többeknek mutattam már, mindenki mondta, hogy gyors.
Egyik Euronics-es eladó ismerősömnek is mutattam a gépet, úgy, hogy előtte ő még az üzletben lévőt sem próbálta. Tudni kell, hogy jó pár gép átmegy a keze között. Amikor a kezébe adtam és feloldotta, meglepődött tekintete volt, és mondta kapásból, hogy "hú, de kis korrekt" "de jó a kijelző", "milyen kis gyors".
Egyedül az akku időn lehetne még javítani valamicskét. Múltkor leírtam, illetve a tesztemben is szerepelni fog, de azért újra beteszem:
"Minimum fényerőn, wifivel kb. 3,5-4 óra aktív kijelzővel lehet használni a készüléket, videólejátszás wifi nélkül elvileg már valamivel több. Kihoztam már belőle olyan üzemidőt, amikor 1 napot 7 órát és 5 percet ment, vegyesen, készenlétben és aktív kijelzővel, legalacsonyabb fényerőn, wifivel, 3D-s játékkal, ebből az összes, aktív kijelzővel eltöltött idő pedig így 4 óra 15 percre adódott.
Másik eset pedig az eleinte kikapcsolt wifivel, majd kb. fél óra bekapcsolt wifivel, legalacsonyabb háttérvilágítással, irodai feladat ellátása során, majd a fél óra netezéssel, összesen akkuról ment 7 óra 50 percet, amelyből az aktív kijelző használat 5 óra 29 percet tett ki, ekkor pedig 4%-ig hagytam merülni."Nos szerintetek ez most milyennek számít, figyelembe véve a hardvert, kijelzőt, a 3000mAh akkut illetve az árat??
(ami szerintem feltűnő, hogy a minimum kijelző fényerő is elég magas, lehet ez befolyásol valamit? tehát mondjuk a mostani minimum fényerő egy másik gép esetén már lehet, hogy 30-40%-t jelentene, és ezért bír annyit amennyit)
Egy kis videó a működésről:
[link] -
qwe_2005
csendes tag
Én töltöttem le a legfrissebbet a Play-ról. Tudom, hogy hihetetlen, de ennyit tud ez a kis olcsó tab.
És úgy látom, már nem is egyedül mondom. Jó vételnek tűnik, de még én is tesztelem, mert ma vettem.
Sajnos még annyira ismeretlen, hogy nincs teszt róla, csak egy árva, rövid próbavideo a Y-n. Örömmel várom a cikket, érdekelne mások tapasztalata is. -
tjb007
nagyúr
Ezt inkább ne olvassa, mert csak össze fog zavarodni tőle. Az ott leírtak a MediaTek processzoros modellekre vonatkoznak, a Cube U30GT2-ben meg Rockchip van.
Itt található a kelzsoca által készített szájbarágós leírás RK3188-as modellek frissítésének menetéről, ez alapján még egy totálisan kezdő is eltudja végezni. -
fezsoo
aktív tag
Most látom hogy rossz volt a link.
Vagyis nem annak a hibája. Inkább az oldalé. De akkor itt vannak újra:
Kb azonos árban melyik lenne a legjobb választás? Vagy valami más ebben az árban maradva
-
keccsa
aktív tag
Boltja válogatja...
Nekem meghalt egy garis fedélzeti kamera (az E-Prance-tól vettem az Alin), és kérték, hogy a visszaküldés díjáról szóló papírt szkenneljem be és küldjem el e-mailben nekik, és annyi értékben választhatok valamit a termékeik közül, vagy beszámítják a következő vásárlásba. Nagyon korrektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest