Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ész ventura
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi nektek!
Közben megoldódott a probléma.
Az akku továbbra is gyenge, emiatt már megrendeltem hozzá pótakksit.
Van aki tud segíteni majd az akksicserében?Miért nem működik a képernyő elforgatás? (Az engedélyező pipa be van jelölve)
Giroszenzor jó, játékokban tudom használni. -
cigam
titán
válasz
üzenetére
Na de ez engem nem fenyeget. A facebook-ot a mai napig nem értem mire jó, messengert sem használok, skype-ot jó ha fél évente elindítom. Játszani max kis tilitoli logikai játékokkal szórakozom, ami még egy ZX81-en is röhögve elfutna. Mivel 3-4 program futna napi szinten (nem baj ha nem egyszerre!), nagy baj nem lehet. Vagy mégis? Akkor viszont kiknek gyártják ezeket?! Hogyan skálázódnak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Warhammer 40.000
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez valóban szomorú, mert az istenített micro USB-s töltés visszalépés a külön töltős megoldáshoz képest. És ez csak nekem probléma? Más nem használná a tablet USB portját az akku üzemidején túl is?

Dr.NX