-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkacor
tag
Sziasztok! Van egy kínai tab a neve, Softwinner QT-7 ehhez keresek szoftvert már napok óta de nem találok, ami meg ugyan olyan paraméterekkel rendelkező tab annak a szoftverét nem tudom feltenni rá. Phoenix suite-vel akarom feltenni de nem engedi a tabot felismeri a gép ugy hogy kikapcsolt állapotban nyomom a hangerő - és nyomkodom a bekapcs gombot, par másodperc múlva fel is ismeri de a frissítést nem kezdi el, gondoltam már arra hogy a win 10 et nem szeretheti? Mert amiket néztem videokat ott win 7-el frissítik, szoval nem tudom vagy a szoftver nem jó vagy a franc se tudja, ha valaki tud esetleg valami megoldást erre a problémára azt megköszönném előre is! 😁
-
djkacor
tag
Segítsetek Please!
-
djkacor
tag
[link]
Erre senki? -
djkacor
tag
Sziasztok Ehhez a masinához Beex s1 tud valaki valamilyen gyári romot linkelni? És egy kis segítséget hogy hogyan lehet feltenni rá?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm -
djkacor
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy valaki ehhez a tablethez nem e tudtok nekem romot linkelni ConCorde tab 7015 ? mert sehol sem találok hozzá :/
előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest