-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
MostaPista #85452 üzenetére
Úgy hat -hét évvel ezelőtt bennem is ilyesmi kérdések fogalmazódtak meg a tablet ekkel kapcsolatban. Nem tudtam hova tenni őket a mobil telefon és a laptop közé soroltam. De beláttam hogy számomra hasznosak 2 darabot használok több éve
Én tudom ajánlani személy szerint jó a tablet, mert jó rajta olvasni hordozható könnyen, böngészésre tökéletes jobb mint egy telefon, És ha elég erős a hardver játékra is simán alkalmas elég jó játékok vannak androidon is
Bluetooth billentyűzetet használok, bluetooth os egeret, Bluetooth game pedet, Bluetooth hangszórót. Így jók.
biztonság szempontjából én jobban megbízok androidos eszközben mint egy windowsos PC ben, mert ugye az előbbi Linux alapú az meg stabil mint a forint.
Ha most vennék tabletet én ezeket venném figyelembe:
Legyen elég gyors a tárhely (200-300mb/olvasás) legyen benne elegendő RAM mennyiség (6gb) 10 colos vagy nagyobb kijelző méret.
Alldocube IPLAY 30 pro remek választás lehet szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest