- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tybsen addikt Mindenkinek nagyon szepen koszonom a segito valaszokat. Annyit szeretnek hozzatenni, hogy a Samsung-gal kapcsolatban valoszinuleg tenyleg a regi androidos beidegzodes teszi ezt az eloiteletet - termeszetesen ezzel a felelmemmel nem masok valasztasat akartam lehuzni, csak annak az aggodalmamnak hangot adni, hogy ha kiad az ember 250 EUR-t akkor elfogadhato, hogy akadozik neha - 600 EUR-ert vagy felette azert ne legyen mar ilyen. Mindenkeppen örömteli, ha ez nincs mar igy a felso kategoriaban, ez is fontos. Tegnap nezegettem tovabbi videokat-osszehasonlitasokat a temaban es ha az ember az S6 lite-tot kezdi el nezegetni, konnyen az S7-nel aztan S7+-nal talalja mar magat - @Somatom: gratulalok hozza!  egy pillanatra elfogott engem is, hogy legyen akkor ez es akkor nincs gond vele - de tenyleg massziv kulonbseg van egy 180-250 EUR tablet es egy 800 EUR cucc kozott, meretben is. egy pillanatra elfogott engem is, hogy legyen akkor ez es akkor nincs gond vele - de tenyleg massziv kulonbseg van egy 180-250 EUR tablet es egy 800 EUR cucc kozott, meretben is.Barhogy is, koszonom szepen Mindenkinek a segitseget - atgondolom még a dolgot. Bar nincs szuksegem jelenleg feltetlenul egy S6 lite-nal erosebb eszkozre a felhasznalasomhoz, (raadasul egy 800 EUR/12.4" eszkozzel rohangalni a lakasban es odatamasztani a konyhaba recepteket nezni es olajos kezzel fogdosni.. sajnalnam meg nagyon vigyazni kellene ra - persze nyilvan vigyazok a dolgaimra, de kevesbe aggodik az ember ha 250 EUR-val van valami) de az igaz, hogy a kovetkezo evekben nem arthat ha van tartalek es akkor garantaltan nem is idegesitene az akadozas.   
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Tesla topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egy pillanatra elfogott engem is, hogy legyen akkor ez es akkor nincs gond vele - de tenyleg massziv kulonbseg van egy 180-250 EUR tablet es egy 800 EUR cucc kozott, meretben is.
 egy pillanatra elfogott engem is, hogy legyen akkor ez es akkor nincs gond vele - de tenyleg massziv kulonbseg van egy 180-250 EUR tablet es egy 800 EUR cucc kozott, meretben is. 
  Dr.NX
 Dr.NX