- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Ildiko
tag
Kedves Hölgyek, Urak!
Tudom, hogy itt a tablet paramétereiről illik szót váltani, de talán ez sem fölösleges.
Próbáltam a javasolt Teclast T30-ast megvenni a Banggood.com-on, de csalódtam, és elhalasztottam a vételt.
Az emlegetett új vásárlóknak járó kedvezmény nem úgy van, ahogy leírtátok, mert a 12$ csak speciális termékcsoport (most ruházat) esetén érvényes. Próbáltam az 5$-os kupont beváltani, ahogy beikszeltem, a tablet ára rögtön 10$-ral emelkedett, és ezután vonta le a kedvezményt összességében 192.91 helyett 210 fölötti ár jött ki. A tablet paraméterei valóban nagyon vonzóak, de nem találtam részletes infókat arról, mi történik ha valamilyen meghibásodás történik. Nem lehet tudni, hova kell küldeni, hogyan, és ki viseli ennek a költségeit? Lehet hogy én vagyok tájékozatlan, segítsetek ki információval.
A szállítás nem tud európából történni, csak Hong Kongból, vagy az USA-ból. Utóbbi 10$ fölötti díjjal (ez még nem is lenne baj, de 10-30 nappal?).
Ha van esetleg oldal, ahol informálódhatok, kérlek adjátok meg, és elnézést, ha nagyon ide nem illő dolgokkal jelentem meg.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest