- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egérpad topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almacska
csendes tag
Szervusztok!
Gondoltam felteszem itt a kérdésemet mert a másik topicban nem nagyon van szemelőt. Jelenleg van egy Huawei Mediapad T5 a birtokomban, de mivel van egy jó laptopom nem nagyon használom.
Viszont az egyetemen képbe került, hogy jó dolog volna ha a az olyan óráimon ahol nem szöveget kell jegyzetelni, hanem képleteket levezetéseket (kémia, matek, fizika) akkor lecserélném a jó öreg tollat és a tabletra folytatnám a jegyzetelést. Sajnos mint kiderült számomra a T5 az pont nem képes az M-Pen kezelésére, ezért ennek a lecserélése már biztossá vált.
Ugyanakkor a típus amire váltanék még kicsit képlékeny.
Apple termékek kizárva a sorból, egyrészt az ára miatt másrészt mert egy életre megutáltam a márkát.
A limit kb 100.000 forint volna de ez alatt maradni és minnél alacsonyabb összegből kihozni jó volna, hisz csóringer egyetemista vagyok. Használt terméket vásárolnék nem újat az 100%.
Ami fontos számomra, hogy jegyzetelés jól működjön rajta.
Konkrét elképzelésem van Huawei Mediapad M5 lite volna az ami tetszik, de kimondottan csak olyan teszteket látok ahol rajzolnak rá. Magáról a jegyzetelésről nem esik szó. Kb egy videót találtam, ahol egy samsungon csinált a faszi matematikai levezetést de az is 4 éves videó. Persze redditen is kerestem a témában de konkrétan nem találtam rá választ hogy a mediapad M5 lite az jó volna-e számomra. Amit mindenki veszetül preferál az maga a samsung galaxy tab s6 de hát annak is eléggé húzós ára van használtan.Bármi ötlet, esetleg tapasztalat? Kinek mi vált be, esetleg ti mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EA Sports WRC '23
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest