- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
cidalain #80739 üzenetére
A többi (nálunk forgalomban lévő) tablethez képest az egyik legjobb front kamerásat keresem.
Tudom, hogy nem lesz fényképezőgép minőség, de egy normális mobiloz képest úgy gondoltam már lehetne hasonlítani talán ezeket az újabbakat. Azzal is tisztában vagyok, hogy a Mpixelek száma többnyire reklámszöveg, de azért valamit csak ér. Pl a 3 éves LG tabom első kamerája szó szerint használhatatlan.
Néha 1-2 saját fotó készítés, videóhívás lenne a cél. Fontos lenne, hogy szoftveresen legyen megfelelő, többféle beállítással. Már fotózás előtt, közben lehessen állítani a kép élességet, kontraszt, finomítások stb. Az én LG tabom kamerája, ezért rossz, mert alapból semmi ilyen beállítása nincs.
Az Iphone, Ipad termékeknél ez alap. Ezért kérdeztem, hogy a Huaweinél mi a helyezt, mit lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest