-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
cidalain #80739 üzenetére
A többi (nálunk forgalomban lévő) tablethez képest az egyik legjobb front kamerásat keresem.
Tudom, hogy nem lesz fényképezőgép minőség, de egy normális mobiloz képest úgy gondoltam már lehetne hasonlítani talán ezeket az újabbakat. Azzal is tisztában vagyok, hogy a Mpixelek száma többnyire reklámszöveg, de azért valamit csak ér. Pl a 3 éves LG tabom első kamerája szó szerint használhatatlan.
Néha 1-2 saját fotó készítés, videóhívás lenne a cél. Fontos lenne, hogy szoftveresen legyen megfelelő, többféle beállítással. Már fotózás előtt, közben lehessen állítani a kép élességet, kontraszt, finomítások stb. Az én LG tabom kamerája, ezért rossz, mert alapból semmi ilyen beállítása nincs.
Az Iphone, Ipad termékeknél ez alap. Ezért kérdeztem, hogy a Huaweinél mi a helyezt, mit lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 4
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Windows 10
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest