- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
cidalain #80620 üzenetére
Nekem is egy ilyen példány jött meg pár napja mint korábban írtam is. Összehasonlítási alapom nincs de alapvetően meg vagyunk vele elégedve. Szürke fórumtárs gyerkőce is feltehetően elégedett lenne egy ilyen masinával tekintve, hogy milyen a jelenlegi. Persze nem akarok rá beszélni senkit és lehet a fentebb linkelt Lenovo is ugyanúgy megfelelő lenne ráadásul "hazai" piactérről, gyorsabban és könnyebben érvényesíthető garanciával. A CHUWI-val még annyi érdekességet vettem észre, hogy az én példányomban pl. már nem is a leírásban szereplő Helio X23, hanem Helio X27 SoC van, aminek nem tudom, hogy van e valódi jelentősége, valamilyen területen remélhetőleg igen, de mint mondtam elsősorban érdekesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest